POŽEŠKE DILERKE OCINKARIO POP JORDO: Svetlanin muž mislio da joj novac stiže od ljubavnika

Rekao je da se plašio da će ga žena ostaviti i rasturiti porodicu, pa je ćutao i nije previše pitao.

Viši sud u Čačku odredio je pritvor do 30 dana Svetlani (46) i Ani (24) Popadić iz Lopaša kod Požege, koje su osumnjičene da su organizovale trgovinu narkoticima, zbog koje su krajem februara uhapšeni sveštenik Milan Jordović i veroučitelj transvestit Zoran Marinković.

 

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih istrazi, kontroverzne majka i ćerke na saslušanju su se branile ćutanjem.

- U daljem toku istrage proveravaće se da li su Popadićke imale svoje bosove po čijim su naredbama organizovale šverc skanka. Sumnja se da su u poslednje dve godine prebacile tri tone skanka sa Kosova u Srbiju, a potom i dalje u EU - otkriva Kurirov izvor.

Policija je prethodno uzela izjave i od Svetlaninog muža.

- Svetlanin suprug nije imao pojma šta mu rade ćerka i žena. Bio je potpuno iskren i ispričao je bukvalno sve što je znao - gde su putovale, koliko su bile odsutne, s kim su se viđale i drugo. Taj čovek je sve vreme mislio da mu žena ima ljubavnika i da on finansira sav luksuz u kome su uživali. Rekao je da se plašio da će ga žena ostaviti i rasturiti porodicu, pa je ćutao i nije previše pitao. Kada je čuo čime su se bavile supruga i ćerka, dugo je bio u šoku - kaže naš izvor.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article