Probala sam GRUDNJAK, htela da ga kupim, a onda sam doznala nešto što mi je zauvek OGADILO prodavnice donjeg veša!

Kupovina brushaltera je užasno iskustvo, posebno ako imate grudi veće od prosečnih. Nije nimalo lako naći veličinu za vaše "loptice". Ili vas steže u obimu, ili su bretele prekratke, ili ne možete da nađete odgovarajuće korpe.

Definitivno najgora šoping potraga - uvek znate da vas čeka "pakao".

   

Postaješ ponekad i očajna i gotovo da u svakoj radnji isprobavaš grudnjak, jer samo želiš da nađeš onaj koji ti dobro stoji. Zato i ne razmišljaš o tome da li je isti taj grudnjak pre tebe probalo još more žena, i da li su bile okupane ili ne.Veruješ da je prodavnica čista i da imaju standarde, kao i da proveravaju sve artikle pre nego što ih vrate na rafove i ofinjgere.

No, to očigledno nije bio slučaj u situaciji u kojoj se našla korisnica Tvitera Natali, pa je i podelila svoje iskustvo sa svetom.

Nimalo prijatno iskustvo

NIMALO PRIJATNO ISKUSTVO, FOTO: TWITTER | @N_BRAYSHAW / SCREENSHOT

Isprva je pomislila da je konačno pronašla pravi grudnjak koji joj sjajno pristaje i da bi trebalo da ga kupi, ali kako nije imao nikakvu oznaku, pozvala je prodavačicu da joj pomogne.

Ispostavilo se da brushalter nije imao etiketu, jer zapravo nije pripadao toj prodavnici. Neko je jednostavno skinuo svoj stari brushalter, ostavio ga na vešalici i zamenio novim.

A svi znamo da većina žena zaista retko pere grudnjake... Tako da možete da zamislite koliko je gadna i grozna čak i sama ideja da isprobavate brus koji je neko nosio ko zna koliko puta pre vas.

Ono što je zapravo pitanje - kako je moguće da je došlo do ovakve greške. Čak i ako ova prevara nije primećena, kako neko od zaposlenih nije primetio da su na police vratili nešto što je već nošeno i što ne pripada njihovom brendu?

Da li se vama nekada desilo nešto slično?

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article