"Probudila sam se u lokvi krvi": NOSILA SAM SINOVE U SEBI! Bolna ispovest SUZANE MANČIĆ

Voditeljka Suzana Mančić godinama je izbegavala da govori o najtežim životnim trenucima, a sada je smogla snage i svoje bolno iskustvo podelila sa javnošću. Ona je, naime, čak tri puta izgubila bebu, a sva tri puta nosila je sinove.

- Prvu bebu izgubila sam odmah na početku, u trećem mesecu trudnoće. Tada se ispostavilo da imam dvorogu matericu. Kada sam zatrudnela drugi put, u drugom mesecu sam doživela komplikacije i doktor je izvršio kiretažu. Treće večeri sam se probudila u lokvi krvi. Uhvatila me je panika hoću li umreti. To je bila agonija.

Bila sam u inostranstvu i doktor kod kojeg su me odveli pitao me je da li sam prekinula trudnoću. Rekla sam da jesam, u Evropi, u bolnici. Tada je okrenuo ekran prema meni i pokazao intaktni plod, a ja sam odskočila od stola i suze su mi krenule. Imala sam blizanačku trudnoću i drugi plod je preživeo kiretažu - rekla je Suzana i dodala:

- Nažalost, dete sam izgubila u četvrtom mesecu u Beogradu, u strašnim mukama. Poslednju bebu izgubila sam u šestom mesecu trudnoće. Tada sam se zapravo porodila, ali dete nije preživelo. Najstrašnije je bilo kada su mi doneli da potpišem umrlicu - priznala je voditeljka i spisateljica, koja je svoje bolno iskustvo opisala i u svojim knjigama.

(Izvor: Srbija Danas)

Share this article