PRVA GODINA BEZ GAGE: Bolesna Milena Dravić poslala cveće po dečaku čija priča će vas rasplakati (FOTO)

Velikan jugoslovenskog glumišta, kulturna ikona Dragan Nikolić preminuo je na današnji dan, pre tačno godinu dana, u 72. godini života.

 

Ta godina mnogima je bila kao čitav vek, a pre svega njegovoj Mileni sa kojom je Gaga proveo 45 godina života. Milena se nakon njegove smrti povukla, a zbog lošeg zdravstvenog stanja nije prisustvovala ni predstavljanju umetničke biografije svog supruga pod nazivom “Gospodin Mangup” koja je predstavljena u četvrtak 9. marta, u beogradskom “Ateljeu 212″.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

*Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Zbog bolesti, Milena nije imala snage ni da danas, na godišnjicu smrti svog Dragana, poseti njegov grob. Mi smo otišli tamo, a odmah za nama stigao je i dečak koji nam se predstavio kao Dejan. Dejan je Milenin komšija, sa Vračara, koji je doneo svoj, ali i Milenin buket cveća.

Foto: Milena Đorđević

*Foto: Milena Đorđević

Kako je rekao, Milena nije dobro, pa je on došao umesto nje. Skromni dečak istakao je da je voleo Gagu, da im nedostaje i da Milena posle njega nije ista.

 

Foto: Telegraf

*Foto: Telegraf

Dejan je danas napunio 18 godina. Simbolično, kako je rekao, baš na današnji dan.

Dejan nema roditelje, živi sam. On posećuje Milenu i ponekad joj, kako nam je rekao, “skokne do radnje”. Inače, Dejan je na vazu za cveće zalepio grb “Crvene Zvezde”, s obzirom na to da je Gaga bio vatreni Delija. Kako je rekao skromni dečak koji nije želeo da se fotografiše, “obožavao je kada mu donesem neki njihov dres”…

Foto: Telegraf

*Foto: Telegraf

Pomen Draganu Nikoliću održava se u maloj crkvi Svetog Save sa početkom u 12.30 sati.

(I. Cicović/N. Ristanović)

 

(Izvor: Telegraf.rs)

Share this article