PRVA ŽRTVA NEVREMENA: Užasna smrt u Požarevcu! Čovek se udavio zarobljen u liftu (VIDEO)

Snažno nevreme zahvatilo je juče delove Zapadne Srbije i Vojvodine, a oluja  koja je protutnjala Srbijom odnela je i prvu žrtvu.

Kako požarevački portal Urban City nezvanično saznaje da se jedno lice oko 65 godina starosti utopilo u podrumu zgrade u Jug Bigdanovoj ulici u Požarevcu.

 

Po rečima stanara, vlasnik stana koji živi na prizemlju parkirao je automobil u podzemnoj garaži. Kada je video da se nevreme ne smiruje liftom je navodno sišao, ali je u tom trenutku već nivo vode u podrumu bio oko 2 metra. U trenutku kada se lift spustio došlo je do prekida električne energije, a vrata se kako nezvanično saznajemo nisu otvorila…

 *FOTO: URBAN CITY RADIO

Policija je zatvorila Jug Bogdanovu ulicu u Požarevcu, a specijalne ekipe pokušavaju da spuste nivo vode u podrumu i uđu unutra…

 

Kako navodi Radio Boom 93, jako nevreme praćeno obilnim pljuskovima, gradom i grmljavinskim nepogodama pogodilo je Požarevac oko 16.20 časova. Grad je oko sat vremena bio potpuno paralisan.

 *FOTO: URBAN CITY RADIO

Više ulica u gradu je poplavljeno, a voda je ušla u podrume i prizemlje mnogih objekata. Teren Gradskog stadiona i prostorije u prizemlju su poplavljene, a utakmica je koja je trebalo da bude odigrana je otkazana.

 

(Izvor: urbancityradio.org)

Share this article