RASPLET NARKO-AFERE U MRČAJEVCIMA: Da li su majka i ćerka smestile popu?

Majka i ćerka iz okoline Požege uhapšene su zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka, koji je policija zaplenila kada su sveštenik Milan Jordović (41) i bivši veroučitelj Zoran Marinković (43) uhapšeni u Mrčajevcima kod Čačka.

Hapšenje koje je šokiralo Srbiju dogodilo se 27. februara. U automobilu su bili sveštenik i bivši veroučitelj, koji je bio obučen u žensku odeću.

 

Kako saznajemo, pripadnici MUP-a u Čačku uhapsili su dve osobe koje se sumnjiče da su umešane u aferu. Prema nezvaničnim informacijama, proverava se da li su majka i ćerka smestile drogu svešteniku i veroučitelju ili je reč o nekom zajedničkom poslu. Uhapšene su Svetlana Popadić (46) i Ana Popadić (24) iz okoline Požege, zbog sumnje da su organizovale transport 27 kilograma skanka, koji je policija zaplenila.

U njihovom stanu je pronađena određena količina novca, a oduzeto im je i šest automobila.

 

- Pronađeno je 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertibilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika - navodi se u saopštenju. Njima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku određeno  zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti privedene tužiocu. Prema rečima našeg izvora, reč je o majci i ćerki, ali za sada nije poznato u kakvoj su vezi sa sveštenikom i veroučiteljem.

- Ana Popadić živi sa verenikom i drži menjačnicu u Požegi, dok njena majka Svetlana živi u mestu Lopaš kod Požege sa mužem i sinom - navodi naš izvor.

Podsetimo, u automobilu „pasat“ u kojem su bili sveštenik i veroučitelj pronađen je tovar droge. U specijalnom bunkeru su bila 52 paketa skanka. Javnost je najviše šokiralo što je Zoran prilikom hapšenja bio obučen u žensku odeću, zbog čega policajac nije hteo da ga pretrese, čekajući da to uradi koleginica. Tada se pretpostavljalo se da se maskirao u ženu kako bi vozač i suvozač delovali kao par. 

(Izvor: Alo.rs)

Share this article