"Rekli su mi da pozovem ćerku i da joj kažem da me možda poslednji put čuje..." Zbog ispovesti Jelene Trivan ceo studio je plakao

- Ja se više i ne sećam šta je najvažnije što ja treba njoj u tom trenutku da kažem i da li uopšte treba da joj čujem glas, da li treba da zapamti poslednje to moje... - rekla je Jelena drhtavim glasom.

Jelena Trivan podelila je Magazinu In" potresnu priču, kada se borila za život, a lekari je savetovali da, za svaki slučaj, pozove svoju ćerku i kaže joj ukoliko nešto ima da joj kaže. 

- Ja sam sa svojom ćerkom pošla na palačinke, a tri sata nakon toga su mi rekli da je pozovem, jer će biti neizvestan ishod i može da se desi da ću umreti. Pukao mi je veliki krvni sud u stomaku... I, sad, zamislite osećaj žene koja živi sama sa detetom, kojoj je to dete sve i koja treba to dete da pozove i da kaže da je to možda poslednji put da čuje mamu... - počela je Jelena.

 

- Šta je to što ja njoj treba da kažem? Šta je to što ona od mene treba da zapamti i da čuje? Od svoje majke, koju možda poslednji put čuje... Vi sad ne znate šta ćete pre... Da joj kažeš - škola, život... Ja se više i ne sećam šta je najvažnije što ja treba njoj u tom trenutku da kažem i da li uopšte treba da joj čujem glas, da li treba da zapamti poslednje to moje... - rekla je Jelena drhtavim glasom.

Vera Matović, Milica Dabović i Merima Njegomir nemo su slušale Jelenu, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Dok oni mene uvode u anesteziju, ide pesma "Nije ljubav to kad za njom bol zauvek traje..." Za mene je to pesma mene i nje, ne neka muško-ženska pesma. Ja samo kažem doktorima: ''Ja ne smem da umrem, ona bez mene ne može" - izgovorila je Jelena i svima su krenule suze na oči.

   

- Od tog trenutka, koliko lekari rade da me ožive, ja mislim da moje srce radi, jer ja znam da ona nema kuda bez mene. I, sada, kada neko kaže "Pozvaću Hitnu pomoć jer me je ostavio", ja kažem "Ljudi... Sve ovo što danas mislite da je normalno - da pijete vodu, da gledate ove ljude, da grlite svoju decu - sutra možda neće postojati. Saobraćajna nesreća, jedan udarac, bol, i vas više nema. Molim vas, cenite život i sebe više! - poručila je Trivanova.

Sanja Marinković nije mogla da se suzdrži, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- To mi je bila peta operacija po redu, sve su bile iznenadne. Pukao je krvni sud u stomaku, to se zove "infarkt creva".. Prethodno mi je ugrađen bajpas, tako da sam ja jedva izvukla živu glavu - završila je bolnu priču Jelena.

Milica Dabović nakon toga je ustala, zagrlila Jelenu i rekla joj: "Bravo, ženo!".

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article