ŠEF CARINIKA UHAPŠEN DOK JE KRAO 106.000 EVRA: Saznao od pokradenog dede gde stoji novac, uhvaćen SA FANTOMKOM NA GLAVI!

Boško V. (54), jedan od šefova carinske ispostave u Majdanpeku, uhvaćen je danas u ranim jutarnjim satima u trenutku kada je iz kuće ljudi, koji su penziju stekli radeći u inostranstvu, a sada se nalaze u staračkom domu u ovdašnjem selu Miloševo, ukrao tačno - 106 hiljada evra.

Da sve bude još ’’veselije’’, vlasnik kuće u selu Miloševo, u kome je smešten starački dom, upravo je Boško V. koji taj objekat, za sumu od 1.000 eura mesečno, izdaje ljudima koji drže dom za stara lica!

Kako saznajemo, Boško V. je, maskiran fantomkom, sa rukavicama na rukama, obio kuću tih ljudi. Obavio je premetačinu kuće i, na više mesta, pronašao tačno 106 hiljada evra, koje je stavio u svoju torbu.

   

Međutim, budući da se kuća koju je obio Boško V. nalazi u Negotinu, nedaleko od kafabe ’’Dobar dan’’, jedan od komšija je čuo neobičnu buku. Ustao je i u kući svojih kompšija video svetlotst baterijske lampe, nakon čega je pozvao policiju.

Organi reda su ubrzo stuigli na lice mesta i na delu uhvatili carinika, koji je imao fantomku na glavi. Policajci su u torbi, koju je imao Boško V. pored kompletnog alata za obijenje, pronašli i novac.

Odmah su pozvani vlasnici kuće, kojima je novac vraćen, a dede je, na očigled policajaca, iz jednog mesta u kući izneo još 94 hiljada evra.

Tako je carinik, pored toga što je ostao bez 200 hiljada evra, koji su supružnici koje je pokušao da opljačka stekli mukotrpnim radom u inostranstvu zaradio – ćorku.

Prema nezvaničnim saznanjima, Boško V. je upravo od dede, koga je pokušao da opljačka, saznao da on u kući čuva 200 hiljada eura. Carinik je, nakon što je to čuo, rešio da obije kuću i ukrade novac, ali ga je u tome sprečila policija, koja ga je uhvatila baš u trenutku kada je obijao kuću.

Boško V. je odmah priznao delo. Protiv njega je podneta prijava zbog teške krađe i određen mu je pritvor do 48 sati.

(Izvor: kurir.rs / novosti.rs)

Share this article