SENTA: Platila 1.600 € da joj ubije muža! USLEDIO JE OBRT, a nesuđena CRNA UDOVICA završila iza rešetaka!

Tatjana B. (48) terala sezonskog radnika koji je bio zaposlen u njenoj kući da inscenira pljačku, izvrši premetačinu i likvidira njenog supruga Zorana B. (49), lokalnog biznismena.

 Tatjana B. (48) iz Sente uhapšena je u četvrtak zbog sumnje da je od sugrađanima Z. K. (33) tražila da ubije njenog muža Zorana B. (49), poznatog lokalnog biznismena, a za obavljen zadatak obećala mu je nadoknadu od 1.600 evra.Ona se tereti da je izvršila krivično delo podstrekivanja teškog ubistva, za šta je zaprećena višegodišnja zatvorska kazna.

 

Smislila plan

- Istraga je pokazala da je Tatjana u više navrata, od maja pa do danas, tražila od Z. K. iz Sente da ubije njenog supruga Zorana. Za tu „uslugu“ obećala mu je 1.600 evra. Koliko je u svojoj podmukloj nameri daleko odmakla, najbolje pokazuje i to što je smislila plan likvidacije. Terala je plaćenika da provali u njihovu kuću, ubije Zorana, a nju pretuče, kao i da potom izvrši premetačinu u stanu kako bi izgledalo da je u pitanju bila pljačka - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On kaže da je nesuđeni „plaćeni ubica“ u domu supružnika obavljao pomoćne sezonske kućne poslove. Tatjana B. mu je deo obećanog novca u iznosu od hiljada evra ranije dala, a uhapšena je prilikom primopredaje 80 evra.

Komšija Đuro Borđoški

KOMŠIJA ĐURO BORĐOŠKI, FOTO: SAŠA UROŠEV

- On je odugovlačio sa ugovorenim poslom, a Tatjana B. ga je pritiskala da to što pre učini. Na kraju je Z. K. odlučio da sve ispriča policiji, pa su inspektori u dobro organizovanoj akciji, prilikom primopredaje dela novca, uhapsili Tatjanu - kaže sagovornik.

Nakon saslušanja u subotičkom Višem javnom tužilaštvu, osumnjičenoj Tatjani B. određen je pritvor do 30 dana.

 

- Pritvor joj je određen zbog sumnje da bi mogla da utiče na svedoke, ali i zbog uznemiravanja javnosti i bojazni da će dovršiti delo kojim preti. Na saslušanju je sve negirala, tvrdeći da je bila ucenjena - saznali smo od izvora bliskog istrazi.KomšijeFilmska priča o naručenom ubistvu iznenadila je građane Sente, a mnogi, pa i prve komšije ove dobro situirane porodice, od novinara su saznali za neobičnu vest:

- Zaista ne znam šta se desilo između njih. Ništa nije ukazivalo da imaju neke porodične i bilo kakve druge probleme. Važe za imućnu porodicu. Zoran u Senti ima auto-perionicu i benzinsku pumpu. Ako je tačno to što se priča, stvarno je neverovatno - kazao je komšija supružnika Đuro Borđoški.

Istog mišljenja je i njegova supruga Anđelka, koja napominje da je znala da uhapšena punih sedam godina nije govorila s rođenom majkom, koja je nedavno preminula.

*FOTO: SAŠA UROŠEV

- Šta se među njima dešava, znaju samo oni. Imaju dve ćerke i sina - kazala je komšinica.

ZanemeoMUŽ OBEĆAO IZJAVUReporter Kurira pokušao je juče da dobije komentar od Zorana. B. On se uljudno javio na telefon nekoliko puta uz komentar da ne može da razgovara jer je u subotičkom Višem javnom tužilaštvu. Obećao je da će kasnije dati izjavu, ali se to nije desilo.

(Izvor: Kurir.rs / Saša Urošev)

Share this article