SKANDALOZNA IZJAVA HRVATSKOG POLITIČARA: Drage Delije, ku***li ste se sa drugarima, sada im ispričajte kakvo je more u februaru

Član Gradske skupštine Splita Martin Pauk koji je ujedno i fudbalski sudija poznat po proustaškim stavovima, oglasio se povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu objavom na Fejsbuku u kojoj, mada osuđuje fizičko nasilje, srpske vaterpoliste optužuje da su sami krivi za napad.

 

- Da ste u miru prošetali Rivom u subotu u podne, negde kod fontane stali, napravili selfije i stavili ga na instagram, te se kurčili svojim jaranima u Beogradu i ponosno im pričali kako ste prošetali centrom Splita u dresovima Zvezde, a da vam niko nije ništa mogao, jer ste ''moćni'', ''ogromni'', ''snažni''. Sad im bre pričajte kakvo je more u februaru - poručio je Pauk, prenosi Index.

Objava Martina Pauka povodom pravoslavnog Božića

 *Objava Martina Pauka povodom pravoslavnog Božića

foto: Printscreen/Index.hr/Facebook

Gradski većnik je član stranke Nezavisni za Hrvatsku i zaposlen je u Hidrografskom institutu u Splitu. Pre ove poruke napisao je kako su splitski vaterpolisti pre utakmice šetali Beogradom bez jasno vidljivih obeležja kluba, da su govorili ekavicom, ali da su u restoranu ipak bili prepoznati i nazvani ustašama.

PROČITAJTE JOŠ: Zvezdaši, izvinite, nemojte nikad biti kao mi! SRAM VAS BILO, gospodo političari, ovo ste sve vi ZAKUVALI!

 - Jeste li iz ove kratke priče uspeli da shvatite pouku? Jeste li primetili razliku između hrvatskih vaterpolista koji dođu u Beograd, obuku civilnu odeću bez ikakvih navijačkih obeležja, a s druge strane ponašanje srpskih vaterpolista koji se šepure splitskom Rivom u dresovima Crvene Zvezde sa stavom ''vidi nas koliki smo, ne može nam niko ništa - napisao je u objavi Pauk.

U međuvremenu je Martin Pauk obrisao objavu sa društvene mreže.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article