ŠOK-VIDEO VRŠNJAČKOG NASILJA U BARAJEVU: Devojčice okružile najmanju među sobom, dve je besomučno šamaraju, ostale se SMEJU (UZNEMIRUJUĆE)

Šta si pričala, dođi ’vamo! Ko ti rekao da ideš!, govore joj između udaraca

BEOGRAD - Molim vas zaustavite ovo! Moja ćerka ide u ovu školu i prosleđen joj je ovaj snimak, javila nam se zgrožena čitateljka Kurira moleći da se prikaže šta se dešavalo u dvorištu, kako tvrdi, osnovne škole u Barajevu.

 

Iako se incident dogodio u dvorištu osnovne, kako Kurir saznaje, akterke su učenice obližnje srednje škole. 

 *FOTO: PRINTSKRIN

- Molim vas htela bih da ostanem skroz anonimna i nepoznata za sve i da niko ne zna ko je poslao snimak da bih zaštitila svoje dete i sebe ali i želim da pomognem svoj deci i ovoj devojčici koju zlostavljaju u osnovnoj školi u Barajevu... Snimak sam gledala kod mog deteta... Hvala na razumevanju i molim vas još jednom da ostanem skroz anonimna - moli čitateljka.

 *FOTO: PRINTSCREEN

Video-snimak koji je nam je čitateljka dostavila veoma je uznemirujuć i na njemu se čuje sledeće... 

- Šta si pričala, dođi ’vamo! Ko ti rekao da ideš! - viče na najmanju među njima devojčica koja joj jedan za drugim lupa šamare, a onda joj to isto radi i druga dok se ostale histerično smeju. 

Najmanja u neverici ćutke trpi šamare i stoji okružena bulumentom drugih devojčica koje smejući se posmatraju udarce. Dečaci sa strane ćutke stoje i posmatraju...

 

Direktor škole za Kurir: U toku je disciplinski protiv nasilne učenice, ovo ponašanje preslikano je iz rijalitija!

Kako Kurir saznaje u Ministarstvu prosvete, u ovaj slučaj uključena je Jedinica za borbu protiv vršnjačkog nasilja i Sektor srednjih škola.   

Povodom ovog nemilog slučaja, izjavu za Kurir dao je i direktor srednje škole u Barajevu čije se učenice pojavljuju na na ovom snimku.

- U toku je disciplinski protiv nasilne učenice. Policija je obaveštena o slučaju i verovatno će podneti prijave za nasilničko ponašanje protiv nasilnica sa snimka. Jedna ima 14, a druga 15 godina - rekao je za Kurir direktor srednje škole Dobrivoje Jelić naglasivši da se ovo dogodilo šest dana po početku školske godine, te da je reč o učenicama prve godine koje su tek krenule u ovu školu. 

Direktor napominje da druga nasilnica nije učenica njihove škole nego jedne srednje škole sa Zvezdare.

- Kolektiv škole veoma je iznenađen ovim što se dogodilo jer su u našoj školi ovakve pojave retkost - dodaje direktor Jelić i ocenjuje da je ovo ponašanje "preslikano iz rijalitija".

 

Pažnja, video je uznemirujuće sadržine...

(Izvor: kurir.rs)

Share this article