Stravična sudbina poginulog mladića u nesreći na auto-putu: PEĐA (31) IZAŠAO DA POMOGNE POVREĐENIMA, A ONDA GA UDARIO KAMION I BACIO NA ŠLEPER!

Peđa Antonijević (31) iz Pirota poginuo je u stravičnom lančanom sudaru na auto-putu Niš-Beograd u utorak.

   

Naime, Antonijević, koji je vozio kamion, izašao je iz svog vozila kako bi pomogao povređenima u udesu, ali je u tom momentu kamion naleteo na njega i bacio ga na šleper.

*FOTO: INFOGRAFIKA, TANJUG DUŠAN ANIČIĆ

Nesrećni mladić ostao je priklešten između dva teretnjaka i preminuo je. On je, kako saznajemo, bio zaposlen u firmi "Dini trejd" iz sela Krupac kod Pirota.

Antonijević je s porodicom stanovao u Velikom Selu kod Pirota, a predsednica mesne zajednice Milja Đorđević za mladića je imala samo reči hvale.

 

- Ostavio je iza sebe trogodišnjeg sina, suprugu, brata i neutešne roditelje. Peđini roditelji su primaoci socijalne pomoći, ali on je bio vredan. Radio je u ribnjaku, sam je napravio štalicu i čuvao je koze - rekla je Đorđevićeva za medije. Meštani Velikog Sela pričaju da je Antonijević kobnog dana krenuo za Beograd.

*FOTO: TANJUG/DUŠAN ANIČIĆ

Magla kao zid

- Kretao sam se iz pravca Niša, vozio sam normalnom brzinom. Bila je sumaglica, a kad sam prošao Moravu - zid. Ništa nisam video, tolika je magla bila. Počeo sam odmah da kočim. Sustigao sam kamion ispred sebe. Uspeo sam da stanem i izađem, ali tada su vozila počela da se udaraju. Odjednom sam u kolima pored sebe video mrtvu ženu, a uz nju je bilo dvoje dece. Čulo se vrištanje i plač - posvedočio je jedan vozač.

*FOTO: TANJUG/DUŠAN ANIČIĆ

Podsetimo, Srbiju potresa stravična tragedija - u utorak na auto-putu Beograd-Niš, poginulo je 8 osoba, dok je u odvojenom udesu, u večernjim satima, još 4 osobe izgubile život.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article