Tragedija u beogradskom naselju Kotež: Policajka izvršila samoubistvo zbog devojke?

U Kotežu juče niko nije mogao da priča o smrti ove mlade devojke.

   

Policajka T. V. počinila je juče samoubistvo u svojoj kući u beogradskom naselju Kotež. Kako nezvanično saznajemo, ona se na ovaj čin odlučila, navodno, zbog ljubavnih problema. Motiv samoubistva za sada nije potvrđen.

Foto: RAS Srbija

- Bila je nesrećna jer ju je devojka koju je volela ostavila i to nikako nije mogla da preboli. Nažalost, nije izdržala - priča izvor "Blica" blizak preminuloj, koji je želo da ostane anoniman.

Kolege nesrećne devojke pričaju da je bila vrlo odgovorna u svom poslu i teško im je da prihvate da se odlučila na taj potez.

- Ko god je poznavao, znao je da je bila vrlo posvećena službi. Niko nikada nije imao zamerke na njen rad. Ne znamo šta se dešavalo u njenom privatnom životu, ali nikada nije dovodila partnere ni na kakve događaje. Bila je vrlo fina, poštena, pre svega odgovorna. Ne znamo da li je morao ovako da se završi njen život, jedne mlade i divne osobe - pričaju kolege.

Prema rečima našeg izvora, ljubav prema uniformi nasledila je od oca koji je radio kao saobraćajni policajac.

- Njen otac je sada u penziji. Iza sebe je ostavila i brata i sestru. Ko zna šta se njoj dešavalo - tužne su kolege ove policajke.

U Kotežu juče niko nije mogao da priča o smrti ove mlade devojke.

- Čuli smo, znamo da se ubila, ali sirota... Bolje da ne pričamo o tome - kazale su juče komšije reporterima "Blica".

 

(Izvor: blic.rs / B. Bogosav)

Share this article