TUGA Preminula porodilja iz stravičnog udesa kod Kruševca, njena beba i dalje KRITIČNO

Trudnica Jovana Milenković (24), koja je juče teško povređena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici

Kako saznajemo, njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju.

 

Dečak se nalazi u kragujevačkom Kliničkom centru i nakon reanimacije priključen je na aparate za disanje i njegovo zdravstveno stanje je i dalje nestabilno.

Kako saznajemo, beba se nalazi na odeljenju neonatoligije i pod stalnim je nadzorom specijalista, koji primenjuju sve mere intenzivnog lečenja.

U ovom udesu, na licu mesta, poginuo je Jovanin suprug i bebin otac Stefan Ilić (27).

Stefan i Jovana

 *Stefan i Jovana / FOTO: FACEBOOK

U automobilu sa dvoje mladih bio je Jovanin otac, Saša i njena sestra Teodora. Njih četvoro je "fijatom" iz Kaonika išlo ka Kruševcu. Na krivini se našao u autobus koji je direktno udario u njihov fijat punto.

- Nismo imali gde da skrenemo. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas - kaže Saša Milenković, koji je u “fijatu” bio na mestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

Kako se pretpostavlja, sudar se dogodio kada je autobus proklizao, prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u automobil.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Izvor: blic.rs)

Share this article