U Novom Sadu otvoren najveći tržni centar u Srbiji (FOTO)

Na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara u Novom Sadu otvoren je najveći tržni centar u zemlji, Promenada.

Šoping centar, čija je ukupna izgrađena površina 150.000 kvadratnih metara, investicija je kompanije Nepi Rockcastle, vredna više od 128 miliona evra.

Objekat je doneo i više od 1.500 novih radnih mesta Vojvođanima. 

 

Investitori ističu da jedinstveni dizajn Promenadu izdvaja u odnosu na ostale šoping centre. Projektovan je tako da dopušta ulazak velike količine prirodnog svetla, a u okviru dvorišnog prostora su i tri košarkaška terena. Tu su i dve prostrane terase, od kojih jedna ima pogled ka Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novih 48.000 kvadratnih metara prostora sadrži više od 160 brendova i 1.500 parking mesta. Ovaj tržni centar će ponuditi i pojedine brendove koji se do sada nisu našli na srpskom tržištu kao što su Mohito, Maison Marasil, Kigili, House i Cropp.

Foto: Nepi

 *Foto: Nepi

"Promenada predstavlja jedan od najznačajnijih dodataka bogatom portfoliju kompanije NEPI Rockcastle, koji uključuje ne samo šoping centar Kragujevac Plaza, naš prvi šoping centar u Srbiji, već i vodeće centre u Rumuniji, Poljskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Litvaniji", rekao je menadžer šoping centra Promenada Boris Stevović. 

"Uvereni smo da će Promenada Novi Sad jako brzo postati centralno mesto, ne samo za šoping i druženje uz celu porodicu, već i jedan od simbola grada“, rekla je Aleksandra Zdravković, menadžerka u kompaniji NEPI.

(Izvor: b92.net)

Share this article