UŽAS U SRBIJI: Đak nožem UBO DRUGA NASRED ČASA!

Učenik trećeg razreda Tehničke škole iz Bajine Bašte juče je povređen na času praktične nastave kada ga je školski drug iz razreda, tokom naizgled bezazlene preprike, ubo perorezom u leđa.

Povređeni je odmah prevežen u bajinobaštanski Dom zdravlja odakle je upućen na preglede u bolnicu u Užice na dodatne preglede. Po rečima direktora škole Nenada Mihailovića đak koji je zadobio udarac perorezom je prošao bez težih povreda.

 

-O događaju smo obavestili nadležne i izvestili roditelje koji su upoznati sa situacijom. Protiv učenika koji je naneo povrede perorezom biće pokrenut vaspitno-disciplinski postupak - rekao je direktor Tehničke škole.

Incident koji je srećom prošao bez težih posledica odigrao se u radionici u kojoj su učenici obavljali praktični nastavu, a đak koji je ubo druga perorezom nož je potegao tokom uobičajene rasprave i to pred očima celog odeljenja.

Protiv njega će, saznaje “Blic” biti podneta krivična prijava Višem tužilaštvu u Užicu čim policija dobije izveštaje lekara o težini povreda učenika koji je dobio udarac u leđa.

(Izvor: blic.rs)

Share this article