UŽAS! Zatekla muža kako nagovara njenu ćerku na oralni se*s! Očuh (75) podvodio pastorku (15), devojčica zadovoljavala starce po Negotinu!

Prema rečima ove žene, kada su otišli u Zaječar, Ljubiša K. je svoju pastorku odveo do auta u kome ih je čekao N. M. i tu je ostavio.

Međutim, ti rezultati su pokazali da Ljubiša K. i B. V. nisu ni u kakvom krvnom srodstvu. Takođe, posle deteljne analize, koja je obavljena u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, ustanovljeno je da je očuh maloletnice u potpunosti bio svestan svojih postupaka.

 

Istovremeno, N. M. (71), iz Zaječara, jedan od staraca kojem je maloletnica podvođena, priznao je krivicu i posle dogovora sa Tužilaštvom osuđen ja ne godinu dana robije. On je potvrdio da mu je Ljubiša K. za novac podvodio pastorku, koja ga je oralno zadovoljavala.

-Sumnjala sam da se nešto dešava - ispričala je majka maloletnice.

-Sasvim slučajno sam čula supruga kako sa N. M. o nečemu priča i traži mu 100 evra, navodno da bi platio struju. Onda sam ga čula kako kaže: "Dobro, daćeš mi sada 6.000, a kada primiš penziju još pet hiljada dinara."

Prema rečima ove žene, kada su otišli u Zaječar, Ljubiša K. je svoju pastorku odveo do auta u kome ih je čekao N. M. i tu je ostavio.

-Pitala sam muža zašto ostavlja dete sa N.M. a on mi je kazao da će tu da joj bude toplo dok mi završimo poslove koje imamo po Zaječaru - kazala nam je majka.

 

-Rekla sam mu da to nije u redu da dete ostavlja sa starijim čovekom, ali mi je on kazao da nemam nikakav razlog da sumnjam da će se mojoj ćerki desiti bilo šta loše.

Devojčica je prošlog februara policiji ispričala kako ju je očuh, otkada je napunila devet godina, primoravao na seksualne odnose. Tada je ispričala i da ju je podvodio za novac svom poznaniku N. M. Kazala je da je to trajalo pet godina, pre nego što je sakupila hrabrost da to prijavi.

policija

*Policija / FOTO: Alo / Marko Metlaš

Majka devojčice ispričala je i da je jednom zatekla svog muža navodno kako pokušava da ubedi svoju pastorku na oralni seks.

-Moj suprug je ležao u krevetu, a moja ćerka je sedela na fotelji-kazala je žena.

-Ja sam spavala u drugom krevetu i nešto me je probudilo u toku noći. U polumraku sam videla šta se dešava, ustala sam i upitala supruga da li je on normalan i da li zna šta čini. Međutim, Ljubiša mi je kazao da ništa nije uradio i da mi se svašta pričinjava.

(Izvor: Večernje Novosti / alo.rs)

Share this article