VEDRANA RUDAN Što će Lepoj Našoj Katoličkoj kur**tine, preljubnice, PI**URINE ŽELJNE SLOBODE?

Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan, poznata po tome što ništa i nikoga ne štedi, odreagovala je na prošlonedeljno masovno ubistvo u Zagrebu koje je potreslo čitav region.

Njena kritička misao uvek izaziva burne reakcije, pa tako i ova objava, koju vam prenosimo u celosti:

 

I opet je hrvatski mužjak uzeo “pravdu” u svoje ruke i pobio nekoliko nevinih ljudi. Jadne žrtve ne bi bile žrtve da nisu bile u vezi sa ženom koju je odvratna hrvatska mužjačina poželela zatući, pa ju je i zatukla.“Bolesnik”? “Pitiespiovac”? I najglupljima među nama koji živimo u ovoj nakaradnoj “državi” potpuno je jasno da se radi o sistemu, nikako o “ispadu luđaka”. Hrvatska je, otkako je “imamo”, perverzna tvorevina u kojoj je legitimno, poželjno i društveno apsolutno prihvatljivo ženu doživljavati kao rupu, ku*vu, komad mesa, vlasništvo, kao “nešto” što mora biti pod stalnom kontrolom.

Kad se to “nešto” koje je u Hrvatskoj uvijek nešto bez navodnika otme kontroli, kad poželi razvod, izlazak u kafić iako je udata, kad digne glas protiv ljubavnice, kad sama za šankom pije piće, hrvatski mužjak je sme umlatiti.

Nema tog komentatora na društvenim mrežama koji za mužjaka neće naći bar jednu olakšavajuću okolnost. Ovaj poslednji je odrastao bez tate i mame. Svi znamo da su komentatori “glas naroda”, ono što oni “napišu jest ono što većina misli.

Žena u Hrvatskoj ima status gori od štakora ili nuklearnog otpada. Nju treba ili deratizirati ili odložiti u crnu zemlju. Da bi se u Hrvatskoj lakše disalo. Što će Lijepoj Našoj Katoličkoj ku*vetine, preljubnice, pi*durine željne “slobode” na koju žene imaju pravo samo ako ona znači 3K. Kinder, Kirche, Küche. Deca, crkva, kuhinja.

 

Još je jedna sirota žena u društvu svojih najdražih položila život na oltar rupe pune gnoja u kojoj živimo svoje bedne živote. Analitičari će pisati tekstove o tome koliko je žena ubijeno u “novoj” Hrvatskoj, lekari će analizirati psihu “bolesnika”, borkinje za ženska prava će, nadam se, ućutati, valjda su shvatile da su njihove akcije pljuvanje u vetar.

Hrvatski političari će i dalje mlatiti svoje žene i dobijati udarne termine na N1 da bi objasnili kako su nevini. Premijer će njihove zločine blagosloviti.

Nasilnici u Saboru, neviđeni divljaci, neće učiniti ništa da se u Hrvatskoj donese zakon koji će odvratne mužjačine maknuti od objekta njihovog iživljavanja. Nikad ih neće, kad ubiju “voljenu”, strpati u zatvor na pedeset godina bez prava na pomilovanje.

Centri za socijalni rad, policija, sudovi, svi misle isto. Ko je*e je*ene, mrtve babe koje su dobile što su zaslužile. Za Crkvu su žene Zlo koje treba držati na kratkom lancu.

Zbog “ljubomore” je umlaćena još jedna žena. Niko joj neće upamtiti ime. Život u Hrvatskoj ide veselo dalje do idućeg masakra. Jedna ku*va manje. Više cveća, manje smeća."

(Izvor: rudan.info)

Share this article