Zatvorena škola "Stvar srca" Mike Aleksića; "Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku"

Biljana Maksić, supruga Miroslava Mike Aleksića, koji je u pritvoru povodom optužbi za seksualno zlostavljanje, saopštila je da njegova škola glume "Stvar srca" neće raditi do daljeg.

Maksićeva je juče po podne okupila roditelje polaznika škole glume "Stvar srca" i nakon desetominutnog sastanka obavestila ih da škola do daljeg neće raditi, saznaje Tanjug među roditeljima polaznika škole.

PROČITAJTE JOŠ JA BIH SADA STALA U ODBRANU MIKE ALEKSIĆA: Poznata glumica svojom izjavom ostavila Srbiju u šoku! (VIDEO)

Sastanak je počeo oko 18 sati i trajao je svega desetak minuta, posle čega su se Biljana i roditelji razišli ne želeći da daju izjave za medije. Iako je ovu školu potresao nezapamćeni seksualni skandal, "Kurir" nezvanično saznaje da se škola zatvara zbog toga što je inspekcija pronašla određene nepravilnosti.

 

Podrška glumici Mileni Radulović ne prestaje da stiže sa svih strana, a i njena majka je odlučila da se javno oglasi objavom na Instagramu.

"Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire", napisala je Milenina majka u objavi na Instagramu.

Ona je uz poruku objavila više fotografija, a prvu među njima prate reči: "Moja Milena".

mika-aleksic-milena-radulovic-foto-vladimir-sporcic-nemanja-nikolic 770

 *Foto: Vladimir Šporčić / Nemanja Nikolić

Podsetimo, Milena Radulović je u ispovesti za “Blic” navela da ju je Miroslav Aleksić silovao kada je imala 17 godina, kao i da se seksualno nasilje ponavljalo.

"Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece”, rekla je Milena.

U ispovesti njena koleginica Iva Ilinčić ispričala je da ju je Aleksić seksualno uznemiravao kada je bila maloletna, kao i da je prvo uznemiravanje doživela sa 17 godina. Nasilje se i u ovom slučaju nastavilo.

Miroslav Aleksić trenutno se nalazi u pritvoru, a sudski proces je u toku.

Share this article