ZLOČIN U PANČEVU: Devojčica (12) uradila nešto veoma HRABRO dok je gledala kako joj očuh UBIJA MAJKU

Siniša Radovančev (50) uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) naočigled njene ćerke (12) iz prvog braka i bebe koju je rodila pre samo 20 dana.

Te večeri, 21. novembra, u stanu u Savskoj ulici 10 u Pančevu, porodica se okupila kako bi proslavila Biljanin 30. rođendan. Šta se desilo pa da se slavlje pretvori u krvavi zločin, pokazaće istraga koja je u toku.

Komšije pričaju da je Siniša Biljanu izbo nožem u stanu, a u tom trenutku unutra su bile i devojčica od 12 godina, Biljanina ćerka iz prvog braka, kao i Biljanino i Sinišino novorođenče.

 

Kako navodi izvor "Blica" upoznat sa slučajem, starija ćerka ubijene Biljane, uplašena posle ubistva majke iz stana je spasla svoju mlađu sestru, tek rođenu bebu, da je mahniti očuh ne bi povredio.

Prema rečima našeg izvora, ubica je, kada je video šta je uradio, sam pozvao policiju i Hitnu pomoć. Ali lekari nisu mogli da pomognu ženi koja je nasmrt iskrvarila. Dok je izlazio iz stana u kojem je ubio nevenčanu suprugu, policija ga je sačekala i uhapsila.

Foto: Facebook

Prema saznanjima "Blica", Biljana ranije nije prijavljivala Sinišu za nasilje u porodici, a on je u trenutku kada je usmrtio majku dvoje dece bio u kućnom zatvoru zbog nanošenja teških povreda jednom muškarcu!

Komšije ovog para pričaju da su se iz njihovog stana u koji su se doselili pre oko godinu i po dana i ranije dopirali buka i svađa, te da ovog puta nisu ni slutili da se iza zatvorenih vrata odvija zločin.

 

- Retko sam ih viđala, njega pogotovo. Ona je bila pristojna, ali on nije znao ni da se javi kada prođe. Mislim da ga se ona plašila. Više puta sam ih videla sa prozora kako se svađaju na parkingu, on izađe ljut iz zgrade, a ona trči trudna za njim. I on samo sedne u jedan od njegovih besnih kola, a imao ih je tri - džipa, golfa... I tako samo ode - priča jedna komšinica ljubavnog para.

Foto: Facebook / Privatna arhiva

Stan u kojem su Siniša i Biljana živeli kao podstanari nakon zločina je zapečaćen, ali je juče bio otpečaćen.

Sagovornik "Blica" navodi da Siniša posle hapšenja nije davao nikakve izjave jer je bio u "teškom stanju".

- Zasada je utvrđeno da je Siniša suprugu jednom ubo nožem u grudi i ona je preminula. Šta je prethodilo tome, zasada se nagađa, a pretpostavka je da je on popio te večeri, da su se posvađali, nakon čega je uzeo nož i usmrtio je - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

On dodaje da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje dežurnom tužiocu Višeg tužilaštva u Pančevu.

Siniša Radovančev vlasnik je velikog imanja u obližnjem selu Ilandža u Alibunaru. Imanjem upravlja njegov sin Srđan, koji juče nije želeo da komentariše zločinački čin svog oca.

(Izvor: blic.rs)

Share this article