Zoran i monstrum iz Rakovice su u istoj ćeliji!

- Zoran se u ćeliji ponaša pristojno i priča sa ostalim osumnjičenima. Tvrdi da je nevin i da će uskoro izaći jer ne postoje dokazi protiv njega. Međutim, osim površnog razgovora, niko od njih ne komentariše dela koja im se stavljaju na teret - kaže izvor blizak slučaju.

Zoran Marjanović, osumnjičeni za umešanost u ubistvo supruge Jelene Marjanović, deli zatvorsku ćeliju sa Markom Nikolićem koji je ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila isped Centra za socijalni rad u Rakovici. Sa njima u ćeliji su čovek optužen za nasilje u porodici i jedan koji se tereti za posedovanje oružja.

 

Marjanović sa svojim cimerima u Centralnim zatvoru komunicira i ponaša se primereno, saznaje "Alo".

- Zoran se u ćeliji ponaša pristojno i priča sa ostalim osumnjičenima. Tvrdi da je nevin i da će uskoro izaći jer ne postoje dokazi protiv njega. Međutim, osim površnog razgovora, niko od njih ne komentariše dela koja im se stavljaju na teret. Sam Zoran slobodno vreme provodi s advokatima koji ga posećuju, a ispunjava i svoje dužnosti. Jednostavno, svako od njih ima neku obavezu u vezi sa higijenom u sobi. Miran je, ne propušta nijedan obrok i ne pravi probleme, niti ima posebne zahteve. Čudno je samo da kao vernik juče nije tražio dozvolu da ode do kapele - objašnjava sagovornik "Alo-a".

*Foto-montaža: Srpski Telegraf, pixabay.com

Nikolić i Marjanović su toliko mirni da niko ne primećuje da su tu.

- Oni na dobacivanje ostalih zatvorenika ne reaguju. Samo se sklone i prave se da ih ne primećuju - objašnjava izvor blizak slučaju i kaže da ne žele nikakav kontakt sa onima koji im priđu da se upoznaju.

 

- Što se tiče Marjanovića, kada neko od stanara zatvora pokuša da uspostavi kontakt s njim, ne želi da priča. Kada je u pitanju Nikolić, kod njega je situacija malo drugačija. Nikolić ni sa kim do skoro nije komunicirao, samo je jeo, spavao i išao na razgovor s advokatom. On čak nije komunicirao ni sa ostalim cimerima. Ponašao se kao da je sa neke druge planete i kao da nije u zatvoru - objašnjava sagovornik.

Telegraf.rs TV

Tako je, kaže, bilo sve do dolaska Zorana Marjanovića.

- Prvih dan-dva je i Zorana ignorisao, ali malo-pomalo počeo je s njim da komunicira. Opšti utisak je da je Nikolić stekao poverenje u Marjanovića te je zato oslučio da s njim razmeni pokoju rečenicu. Do sada ni jedan, ni drugi nisu pričali o zločinima koji im se stavljaju na teret.

Inače, prema detaljima iz istrage, srpski i nemački forenzičari angažovani na ovom slučaju sumnjaju da je Zoran posle zločina presvlačio mrtvu suprugu. U prilog tome, osim nađenog DNK-a ide i to što je Jelena na leđima imala krvav trag, koji je nastao dok joj je presvlačena garedoba.

(Izvor: Alo.rs / Preuzeto sa: Telegraf.rs)

Share this article