Dragan Gagi Jovanović se povlači iz glume zbog bolesti

Naš poznati glumac Dragan Jovanović proslavio se ulogama u brojnim filmovima i televizijskim serijama kao što su "Moj rođak sa sela", "Otvorena vrata", "Stižu dolari", "Crni Gruja i kamen mudrosti", a njegovu karijeru najviše je obeležila uloga Luneta Šćekića u legendarnoj seriji "Srećni ljudi".

Međutim, Dragan će na neko vreme morati da se povuče iz glume zbog bolesti koja ga je zadesila, a ta pauza će možda trajati i par godina.

 

- Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine - rekao je Jovanović za Gloriju.

 *Foto: Wikipedia

Na polju glume Dragan je aktivan već 30 godina, a prvu ulogu imao je 1988. godine u ostvarenju "Ortaci".

Veliku podršku mu pruža supruga i glumica Branka Pujić kao i ćerka Anđela Jovanović koja igra u "Vojnoj akademiji", te predstavi "Hotel 88" u kojoj je zamenila Jelisavetu Orašanin.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article