DUŠU SAM ISKIDALA, NE PAMTIM KAD SAM OVOLIKO RIDALA: Tviter gori od komentara nakon poslednje epizode Korena! Evo kakav utisak je serija ostavila na SRBE! (FOTO)

Publika je s jakim emocijama i pozitivnim kritikama prihvatila seriju i sjajnu ekipu sa Žarkom Lauševićem na čelu, i sa nestrpljenjem i tugom iščekivala sinoćnji tragični kraj - Simkinu smrt.

Sloboda Mićalović rasplakala je sve, a sudeći po komentarima sa društvenih mreža, potreseni gledaoci nadaju se nastavku.

 

Tviteraši ne prestaju da hvale glumu glavnih aktera: Slobode Mićalović, Igora Đorđevića, Žarka Lauševića i Nenada Jezdića, a ovo su neki od komentara:

 *FOTO: PRINTSCREEN

"Laušević je ćuteći u ovoj seriji rekao više nego svi glumci zajedno! Kakva mimikrija, kakav pogled. Neponovljivo."

 

"Maestralno, postavljeni su standardi drame koji će teško biti dostignuti u budćnosti. Kao da su i glumci vukli jedni druge da daju svoje najbolje role u karijeri. Ako su "Koreni" remek delo srpske književnosti, serija je remek delo srpske kinematografije i dramaturgije."

"Ne znam za vas ali ja večeras dušu isplakah uz poslednju epizodu. Duboki naklon i hvala."

 

"Simka je bila žrtva za vreme života Ali je svojom smrću podnela je isto veliku žrtvu spojivši oca i sina, dedu i unuka."

"Sloboda i Igor su sve dočarali. Bravo!"

(Izvor: kurir.rs / RTS)

Share this article