Original, najbolji magazin za mlade

Fondacija Novak Đoković i Nedeljnik su pokrenuli novi magazin „Original“ posvećen mladima Original je mesečnik, izlaziće svakog prvog četvrtka u mesecu i biće besplatno dostupan studentima univerziteta u Srbiji.

Original može i da se kupi na kioscima, a samo uz Nedeljnik Original će koštati 30 dinara. U Originalu će redovno pisati najpoznatiji i najpozvaniji srpski novinari, pisci, autori, dramaturzi, ali i studenti.

Original je otvoren i za studente umetnosti, koji mogu da šalju svoje radove na slobodne teme, kako bi njihova dela i talenat mogli da dođu do što većeg broja ljudi, u šta se možete uveriti i na naslovnoj strani prvog broja. Original je magazin namenjen svim mladima koji su probali i uradili nešto sami. Ili to žele. Koji znaju šta može da se postigne entuzijazmom. Za sve kojima nije dosta znanja. Original je za sve vas koji vodite borbu za bolje sutra.

U Originalu će se objavljivati eksluzivniji intervjui sa najuspešnijim i najinspirativnijim ljudima na svetu. U prvom broju, između ostalog, pročitajte razgovor sa Anom Vintur, čuvenom urednicom američkog magazina „Vog“. 

(nedeljnik.rs)

Share this article