Četiri godine su radili na bebi, a nju je boleo svaki odnos: Ginekolog je otkrio da je žena I DALJE NEVINA, a onda se zapanjio kad je čuo KAKO VODE LJUBAV

Očajnički su želeli bebu i predano radili na tome. Kako žena nikako nije uspevala da zatrudni i žalila se da je svaki odnos strašno boli, na kraju su potražili stručan savet i saznali da celog života vode ljubav potpuno pogrešno!

Ginekolog Liu Hongmei iz Kine iznela je u javnost slučaj koji ga je potpuno sablaznio. Njemu se za pomoć obratio mladi bračni par - muž ima 26 a žena 24 godine. Kako su joj objasnili, redovno vode ljubav uprkos tome što žena svaki put oseća strašne bolove.

 

Dr Hongmei ju je odmah pregledala i usledio je prvi u nizu šokova - žena je, ispostavilo se, devica.

- Taj bračni par je veoma mlad i oboje su sasvim zdravi. Ipak, uprkos tome nisu uspeli da začnu dete četiri godine. Porodica im je stalno nametala pritisak zbog toga. Kada mi je žena rekla da je svaki odnos boli ali da je trpela jer je mislila da tako mora, posumnjao sam da ima neku bolest, međutim, posle pregleda sam shvatio da je ona zapravo nevina - šokirano priča lekarka medijima.

Na kraju, posle detaljnijeg pregleda, lekarka je ustanovila da bračni par sve vreme pogrešno vodi ljubav - imali su analne umesto vaginalnih odnosa.

Tako im je održala poduži čas o pravom načinu vođenja ljubavi koji će rezultovati trudnoćom. Kako se sve desilo pre par meseci, stigle su i lepe vesti - par je ispratio savete i sada čekaju bebu.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article