Iako su joj govorili da je to nemoguće, ona je rodila PRVO DETE sa 53 godine

Kim je imala 53 godine kada je rodila svoje prvo dijete. Čini se da je starija od drugih majki, ali čim čujete njezinu priču shvatit ćete da je tu Bog djelovao u savršeno vrijeme. Kim je imala nekoliko veza, ali nikada nije bilo pravo vrijeme za dijete.

Počela se osjećati depresivnom jer je bila jedina među svojim prijateljima koja nije bila udana te nije imala djece, a jako je željela postati majkom. Prisjeća se da je hodala pokraj trgovina s dječjom opremom osjećajući se užasno jer nikada nije mogla ući i kupiti nešto što joj je bilo potrebno.

 

Ljudi su ju ispitivali je li sve u redu s njom jer nije imala muža ni djece. No sve se to promijenilo kada je upoznala ljubav svog života, Novu.

Ona i Nova su stupili u brak kada je Kim imala 48 godina. Izrazila je želju za djetetom te su oboje željeli dijete koje bi imalo njihov DNK. Kada je Kim otišla kod liječnika da provjeri koje su joj sve opcije, bila je iznenađena kada su joj rekli da bi trebala pokušati ostati trudna prirodnim putem. 

Mislila da je će biti nemoguće da zatrudni u svojim godinama, no bila je ohrabrena liječničkom potporom. Unatoč riziku, nije se prepustila strahu, te je, na svoje iznenađenje, vrlo brzo ostala trudna.

Kakav je to divan blagoslov za nju i njezinog supruga. Kim je znala da je to bio Božji plan te se neprestano radovala. Kakva predivna priča.

 

 (Izvor: novizivot.rs)

Share this article