Isklešite telo za 7 dana: 3 vežbe za potpuni preobražaj! (VIDEO)

Sada je pravo vreme da svoje telo dovedete do perfekcije. Možete da vežbate na otvorenom, zNojite se i bez pokreta, a dodatni trening bilo koje vrste bukvalno topi salo.

Predlažemo vam tri vežbe koje će isklesati celo telo u rekordnom roku:

PROČITAJTE JOŠ NAJBOLJI NAČIN DA SE TELO PRIPREMI ZA VAKCINACIJU! Dr Nestorović savetuje kako pospešiti imunitet u borbi protiv kovida

 

Iskorak

Stanite uspravno, angažirajte trbušne mišiće. Zakoračite napred tako da koleno zadnje noge spuštate prema podlozi. Kada je najbliže podu, koleno bi trebalo da bude pod uglom od 90 stepeni. Koleno prednje noge ne sme prelaziti prste, ramena neka su iznad kukova. Vratite se u početni polažaj.

Napravite tri do pet serija od 10 ponavljanja s pauzama od 30 sekundi.

 

Izdržaj

Vežbu započnite u početnom položaju skleka – ruke su u širini ramena, laktovi su lagano rotirani prema napolje, stomak i zadnjica su zategnuti, a noge ispružene. Izdahnite privlačeći desno koleno prema desnom laktu, a s udahom ispružite nogu unazad.

Napravite šest naizmeničnih ponavljanja u tri serije. Pauze između serija nekabudu 30 sekundi.

 

Sklekovi na klupi

Sednite na ivicu klupe, kreveta ili stolca. Ruke stavite pored kukova s prstima prema napred. Ramena povucite dole. Stisnite stomak, odmaknite se korak napred, spustite zadnjicu prema podu. Dlanove utisnite u podlogu, ispružitenadlaktice te se vratite u početni položaj.

Napravite 10 ponavljanja, odmorite 30 sekundi i ponovite još dve serije.

Share this article