ISPOVEST OČAJNE MAJKE: Moj muž je SILNO ŽELEO sina, a sad je GRUB prema ćerkama i BRUTALNO ih kažnjava...

Očajna supruga i majka dve male devojčice podelila je svoju životni dilemu - da li da izbaci iz kuće muža koji je loš prema deci, jer one nisu dečaci koje je tako silno želeo. Sinove nije dobio, a prema ćerkama je grub, govori im da su razmažene dive i kažnjava ih više nego što je potrebno.

"Jako sam nesrećna i tužna. Najviše zbog svoje dece, jer ne zaslužuju takav tretman i da budu kažnjene jer nisu dečaci. ne znam št ada radim, najradije bih ga izbacila iz kuće", rekla je očajna majka.

Kaže da njen suprug opisuje ćerku od šest meseci kao egocentričnu, a najstariju kao od tri godine kao užasno razmaženo derište.

 

"On je bio jako razočaran kada mu se nije rodio sin. Ja sam ta koja ustaje noću, hrani decu, čisti kuću i kuva za sve. Posle prve ćerke želeo je drugo dete i obećao je da će se više potruditi. Međutim, kada sam ponovno rodila devojčicu nije mogao da sakrije svoje razočaranje. On ima 40, a ja 37 godina. Jako je bezobrazan i prema meni - na ivici sam. Najviše volim kada radi do kasno i nije kući ili ide poslovna putovanja", iskreno je priznala tužna i razočarana majka.

 *FOTO: PROFIMEDIA

(Izvor: kurir.rs)

Share this article