Ispovest oženjenog muškarca: U braku sam srećan, ali svako veče sam sa devojkom u gradu

Bloger Džerid Vilson javno je priznao da se viđa s nekim iako je oženjen. Ali, iako su svi odmah pomislili da ima ljubavnicu, nije tako. Otkrićete koliko je njegova ljubav prema supruzi Džuli jaka.

Ovo je njegova inspirativna ispovest:

"Želim da priznam nešto: izlazim s drugom ženom iako sa oženjen. Ona je neverovatna. Ona je lepa, inteligentna, oštroumna i jaka. Volim da izađem u kafić sa njom, u bioskop, na izložbe. Volim joj govoriti da je lepa. Ne mogu se setiti kad sam zadnji put bio ljut na nju čak i na pet minuta.

Bez obzira na to kakav sam dan imao, njen osmeh me uvek vrati u život. Ponekad organizuje iznenađenja za mene. Ne prođe dan, a da ne osećam neopisivu sreću što sam je upoznao, što je samo moja.

 

Pokušajte i sami; videćete kako će vam se život promeniti na bolje. Oh, ne znam da li sam vam spomenuo da je ta seksi žena - moja žena? Šta, mislili ste da je neko drugi?

Ako ste u braku, to ne znači da je vaš život gotov. Želim da i dalje izlazite sa svojom ženom. Kod mene ta želja nije nestala samo zato što sam u jednom trenutku rekao - "uzimam".

Primetio sam kako se odnosi između dvoje ljudi raspadaju jer odustaju od pokušaja da razumeju jedno drugo, da jedno drugo upoznaju bolje kao što su to činili na početku. Ako izlazite sa svojom partnerkom kao što ste to radili na početku, svaki put ćete saznati nešto novo. Zašto to da prestanete sada? Nikad ne bi trebalo da prestanete da izlazite sa svojom ženom! 

Ta iskra, taj osećaj leptirića u vašem želucu koji se tamo pojavio na vašem prvom sastanku, može se ponovno pojaviti i dve godine kasnije. Ali, iz dana u dan morate se ponašati kao da ste se tek upoznali - tek tada ćete oboje primetiti velike promene u vašem odnosu.

Komunikacija i stalan interes jedno za drugoga ključ su uspešnog odnosa. Niko ne želi biti s osobom koja nije zainteresovana za njega. Predlažem da ne odustajete od pozivanja svoje žene na izlazak. Zajedničke romantične večeri ne bi smele završiti kada se na prst stavi prsten."

(Izvor: 24Sata.hr)

Share this article