Ivan živi u trosobnom stanu, ima tri žene i čeka DESETO DETE: Ako ga žene naljute on im uskraćuje OVO (FOTO)

Isključivo bira "visoke, zgodne i nežne žene", ali kad ga naljute kažnjava ih uskraćivanjem seksa.

Ivan Sukov (34) iz Rusije ima tri žene i prati ga nadimak "serijski ljubavnik".

 

Ima tri žene i odvojenu sobu u koju svake večeri poziva jednu da provede noć sa njim. Ali, ako ga neka od žena iznervira ili nije dobra prema njemu, dobija kaznu u vidu uskraćivanja seksa i to u periodu od mesec dana!

Ivan Sukov i njegove tri žene

 *IVAN SUKOV I NJEGOVE TRI ŽENE / FOTO: YOUTUBE / РОССИЯ 1 / YOUTUBE

Ovaj ruski zavodnik ima samo jednu zvaničnu ženu, a druge dve žive sa njima uz obostranu saglasnost. Ipak, Ivan nije zadovoljan i njegov san je da ima još žena i minimalno 50-oro dece.

Pre nego što je postao poligaman, Ivan je 11 godina živeo u zajednici sa svojom ženom Natalijom Sukovom ali, nakon nekog vremena osetio je jaku želju da bude glava velike porodice i poželeo da ima što više žena i dece. Natalija je isprva bila protiv te ideje.

 

- Nisam mogla da zamislim takvu životnu situaciju, ali onda sam promenila mišljenje jer sam zaista želela veliku porodicu.

Ivan za sada ima devetoro dece i deseto na putu. Šest je dobio sa Natalijom, a troje mu je rodila Ana, koja je sada trudna i sa desetim.

Ova 13-člana porodica živi u trosobnom stanu, ali planiraju da ga prodaju i kupe veliku kuću u predgrađu.

Madina, Natalija i Ana se odlično slažu

 *MADINA, NATALIJA I ANA SE ODLIČNO SLAŽU / FOTO: YOUTUBE

U intervjuu koji su dali na ruskoj televiziji, žene su istakle da se odlično slažu i da imaju drugarski odnos. Najnoviji član zajednice je Madina, koja je muslimanske vere, dok je Ivan pravoslavac. Njeni roditelji nisu bili za to da ode da živi sa njim, ali ona ih nije poslušala.

- Videla sam ga na televiziji i odmah se zaljubila u njega. Rešila sam da budem sa njim bez obzira šta moji kažu - rekla je Madina.

Ivan i sve njegove žene imaju posao i doprinose budžetu, tako da imaju dovoljno novca da izdržavaju svoju veliku porodicu. Spreman je da primi još žena u svoj dom, ali ima određene uslove.

- Volim visoke, tanke i privržene žene - istakao je.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article