Kad čujete razlog zašto njen otac nosi ISTU MAJCU 20 godina, pakovanje maramica vam neće biti dovoljno

Jedna mlada dama nedavno je sa javnošću podelila srceparajuću priču o tome zašto njen otac već pune dve decenije nosi jednu majicu.

Ria (24), dok je nedavno spremala kuću svog deke, otkrila je tužnu istinu o svom ocu, a njena priča se proširila internetom munjevitom brzinom. Nakon što joj je deka umro, Ria je pospremala njegovu kuću, pa je našla sliku svojih roditelja sa njihovog medenog meseca. I – šokirala se.

 

Otac je bio u istoj majici u kojoj ga je ona gledala dok je odrastala. Riji je majka umrla pre 18 godina, a otac je zadržao majicu kao neprocenjivu uspomenu na voljenu ženu.

Tako je Ria sa svojim prijateljima na „Tviteru“ podelila dve fotografije: jednu na kojoj su njeni roditelji mladi, u istim majicama, i drugu na kojoj je otac sa 60. godina, u istoj majici staroj dve decenije.

– Pitala sam se zašto je stalno nosi i zašto ne kupi novu. Nisam mogla ni da pretpostavim da mu toliko znači – rekla ej Ria. A nakon što je njena priča postala viralna, ona je dodala još nešto: kad god bi se majica malo ponegde pocepala, tata bi je sam ušivao.

Ria je kazala i da otac ovu posebnu majicu nosi na sve važne događaje, kao i da se on nikada nije iznova oženio, već je samo gajio nju i brata. Otad su mnogi pisali Riji i priznali da ih je veoma raznežila i rasplakala.

(Izvor: zena.blic.rs / Daily Mail)

Share this article