Majka je slučajno zaspala pored svoje bebe: Kada se probudila, njen sin je bio MRTAV

Tragedija!

Majka je slučajno zaspala u krevetu pored svog tek rođenog sina, a kada se probudila videla je da joj beba preminula.

Loren Džordan (23) je rekla da je sina Harisona smestila u svoj krevet, ali da je nameravala da ga vrati u krevetac.

 

Umesto toga, ova majka iz istočnog Saseksa je zbog iscrpljenosti zaspala, pored svog parnera Kierana Džonsa (22). Kada se nekoliko sati kasnije probudila shvatila je da joj je dete preminulo.

Na sudu je saopšteno da je par pokušao da spasi svog sina, jer je otac pokušao da ga oživi 15 minuta, pre nego što ga je predao bolničarima.

majka i beba

 

- Po boji njegove kože shvatila sam da ne diše. Nije bio topao, ali nije bio ni hladan. Počela sam da vičem "ne, ne". U tom trenutku sam probudila Kierana - rekla je majka.

Loren je rekla da su ona i njen partner nahranili Harisona sa dve bočice mleka tokom te kobne večeri. Pošto on nije hteo da spava u svom krevetu, onda je odlučila da ga smesti u bračni krevet dok ne zaspi.

- Probudila sam se oko 4 ili 4:20. Pogledala sam u njegov krevetac jer sam bila sigurna da će Kieran staviti bebu na spavanje pošto sam se ja uspavala pre njega. Ali on nije bio tamo. Pogledala sam u spavaću sobu i videla da Kieran spava, dok je Harison bio na sredini na leđima - rekla je.

Uprkos svim naporima mali Harison je bolnici proglašen mrtvim 4. juna ove godine.

Slučaj patologa je pokazao da je smrt ovog dečaka bila slučajna. Doktor Al-Adrani je rekao na sudu da je moguće da su ga roditelji slučajno ugušili ili da se njegova telesna temperatura povećala zbog uticaja temperature njegovih roditelja.

Kao zaključak lekara se izvodi da roditelji ne bi trebali da dovode decu u svoj krevet.

(Izvor: Srbija Danas / Daily mail)

Share this article