Nadam se da se sećaš koliko sam se trudila da budeš srećan

Nadam se da se sjećaš kako sam te grlila s leđa i hodala u kuhinji dok sam čekala našu hranu da se skuha. Nadam se da se sjećaš kako sam te smirivala svaki puta prije ispita. Nadam se da se sjećaš kako sam podržavala svaku ideju koje si se sjetio.

Nadam se da se sjećaš kako sam ostajala budna s tobom kad nisi mogao zaspati. Nadam se da se sjećaš kako sam uvijek željela znati kakav si dan imao. Nadam se da se sjećaš kako sam ti svaki dan poželjela dobro jutro i laku noć.

Nadam se da se sjećaš da sam ti dala šansu svaki put kad si me razočarao. Nadam se da se sjećaš  kako sam ti oprostila i ostala s tobom, čak i kad si me prevario. Nadam se da se sjećaš koliko sam te voljela.

 

Nadam se ćeš naučiti cijeniti dobre ljude u svom životu. Nadam se da ćeš naučiti voljeti nekoga kako zaslužuje. Nadam se ćeš naučiti kako biti zahvalan na osobi koja je s tobom u tvojim uspjesima i neuspjesima. Nadam se ćeš naučiti da novac ne može kupiti sreću. Nadam se ćeš shvatiti kako si izgubio nekog tko te volio cijelim srcem.

Nadam se da ću ja naučiti voljeti sebe. Nadam se da ću naučiti ne izgubiti samu sebe kad ću opet voljeti. Nadam se da ću naučiti kako sam posebna. Nadam se ću naučiti da zaslužujem više od ovog. Nadam se da ću naučiti ustati nakon pada. Nadam se da ću naučiti naći blagoslov u tvom odlasku. Nadam se da ću sresti nekog tko će me voljeti više nego sam ja tebe, nekog tko zna cijeniti i poštivati što sam dio njegovog života.

Život nije pravedan i nikad neće biti, ali nadam se da se osjećaš bar malo krivim zbog sveg što si učinio. Nadam se da je ona bolja od mene ili bar pola mene. Nadam se da je vrijedna više od nas i naših uspomena. Nadam se da je vrijedna svih suza i boli koju si mi priuštio.

Posljednje, ali ništa manje važno, nadam se da ćeš jednog dana zažaliti što si me izgubio.

 (Izvor: Zdravaisretna)

Share this article