Najmanje šokantno je to što je moj muž DUPLO STARIJI OD MENE: Ljudi SE ZGROZE kada čuju KAKO sam ga upoznala

Tejlor Leman (27) iz Arizone je svog sadašnjeg supruga Kerna (54) upoznala na najbizarniji mogući način, a svoju ljubav ne žele da kriju.

 

Kern je, naime, otac Tejlorine najbolje prijateljice Amande (30). Ne smeta im, kažu njih dvoje, razlika u godinama - čak kažu da ih porede sa Ketrin Zitom Džouns i Majklom Daglasom.

Amandi je, s druge strane, ta veza veoma smetala. Pre pet godina, priseća se Tejlor, upoznala je oca svoje najbolje drugarice i susret je tekao ovako:

- Kada smo se upoznali, Amanda i ja smo bile koleginice. Bila sam u vezi, pa sam samo konstatovala da je Kern baš privlačan. Mene su inače oduvek privlačili stariji muškarci. Uglavnom, dopala sam se i ja njemu, pa smo malo flertovali. Susretali smo se povremeno i otkrivali da smo veoma slični. Kada smo počeli vezu, nismo ni slutili da ćemo se čak i venčali, ali ustanovili smo da smo srodne duše. Kern je sve što tražim u muškarcu - zreo i stabilan, ali i uvek spreman za zabavu - kaže Tejlor i dodaje da se Amanda vremenom pomirila sa njihovom vezom.

 

Kako kaže Tejlor, prvo negativno iskustvo sa okolinom imali su već prilikom priprema za venčanje.

- Vadili smo potvrde i notar je rekao: "Neka vaša ćerka potpiše ovde". Kern je rekao: "To je moja buduća žena - kaže Tejlor.

A nije samo Amanda bila zgrožena ovom vezom, već i Tejlorini roditelji.

- Mama je naročito bila ljuta, ali oboje su znali da volim starije muškarce. Sada su se pomirili s tim i svi se družimo - priča Tejlor koja se udala za Kerna prošle godine u Meksiku.

A jedna stvar ipak brine Tejlor:

- Budući da je razlika u godinama čak 27 u njegovu korist, plaši me činjenica da će verovatno umreti mnogo pre mene. Ja sam ipak žena u srednjim dvadesetim godinama, ne bi trebalo da brinem oko toga još uvek. Ipak, niko ne zna šta ga čeka sutra, pa ćemo uživati u sadašnjosti - kaže Tejlor.

(Izvor: zena.blic.rs / dailymail.co.uk)

Share this article