Nasledila je veliko bogatstvo i ostavila me: Moj sin se navikao da mu nema majke!

Muškarac iz Zagreba neprijatno se iznenadio kada je supruga došla i rekla da želi razvod. Verovao je da imaju lep život, ali ona nije mislila tako. Ostavila ga je čim je saznala da je bogata naslednica.

Ovo je njegova ispovest:

"Slomila mi je srce. Ne znam hoću li više ikada u životu verovati nekoj ženi. Imali smo skladan brak. Ja sam radio, dobro zarađivao, a ona je kući brinula o našem sinu. Nekoliko dana nakon što smo proslavili njegov treći rođendan došla je do mene i rekla da želi razvod. Bio sam potpuno šokiran. Pitao sam je: "Zašto?", a ona je samo promrmljala da nije srećna.

Uzela  je stvari i otišla, ostavila je i mene i dete. Nedeljama nisam bio sposoban ni za šta. Uzeo sam bolovanje jer nisam mogao da radim. Sestra je brinula o mom detetu koje je stalno pitalo gde mu je mama. Nisam znao kako da mu objasnim da nas je ostavila. Ni dan danas mi nije jasno kako sam preživeo taj period života i ostao normalan.

 

Nakon nekoliko meseci saznao sam zašto je otišla. Njena sestrična mi je rekla da je nasledila veliko bogatstvo od tetke iz Australije koja nije imala nikoga. Pomalo mi je postalo jasno da je sa mnom bila samo zbog egzistencije.

Upoznali smo se na koncertu. Ona je bila iz jednog malog mesta u Slavoniji, a tada je živela u malom podstanarskom stanu na periferiji Zagreba s cimerom. Učinila mi se kao devojka koja želi miran porodičan život.
Ja sam odrastao u centru grada u dobro situiranoj porodici. Roditelji su mi dali kuću u kojoj smo zajedno živeli, venčali smo se i dobili dete. Sve se činilo sasvim normalnim. Živeli smo opušteno i srećno, barem sam ja to tako doživljavao.

Tek kasnije sam vratio film u glavi. Setio sam se da su me prijatelji oprezno upozoravali da me ona ne voli previše, da je nekako hladna. Ja sam naivno verovao da je pomalo sramežljiva pred njima i ne pokazuje osećanja. Ali, kada bolje razmislim, s emocijama je bila površna i kada smo bili sami. Shvatio sam da sam joj samo bio "dobra prilika" za lagodan život. Iako njeni roditelji nisu siromašni, ali nisu ni bogati. Imaju sve što im treba za skroman život.

Koliko god me ovo iskustvo potreslo, sada sam srećan što je nasledila to bogatstvo. Jer, da nije, celog života biglumila da me voli. Ovako je to trajalo samo šest godina. Ne znam hoću li se više ikada zaljubiti. Znam da na svetu ima dobrih i iskrenih žena, ali nekako nemam poverenja ni u jednu, barem ne za sada.

Trenutno mi je na prvom mestu moj sin koji se navikao da mu majke nema u kući. Ponekad njena sestričina dođe po njega i odvede ga mami koja tada pokušava da nadoknadi osećanja skupim igračkama. Kako stvari sada stoje, ne želim da je vidim ni na sekundu. Znam da ću morati da budem u nekakvom kontaktu s njom zbog deteta, ali za sada mi je to previše stresno. Sve što želim je mir."

(Izvor: 24sata.hr)

Share this article