NATERALA JE MUŽA DA 365 DANA SVAKODNEVO IMAJU SEKS: Nije mogla ni da sanja da će joj se ovo dogoditi!

Nakon što se jednog dana pogladala u ogledalo, u spisateljici Britani Gibons i majci troje djece iz Velike Britanije se nešto prelomilo. Odlučila je da praktikuje seks svaki dan – 365 dana – pa šta bude.

Opisala je svoje iskustvo na portalu goodhousekeeping.com

Ovo je njena ispovest:

"Brzo nakon trećeg poroda izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: “Šta moja mama radi u kupatilu?”. Od tog trenutka nisam želela biti gola. Gasila sam svetla tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe kako bi se presvukla.

 

Godine su prolazile, a to što ne želim pokazati golo telo počelo me zabrinjavati. Zapitala sam se seća li se moj suprug kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da imamo seks svake večeri, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora s prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći.

U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me to natjeralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam “Prekrivač će se u nekom trenutku pomaći, a svetla će ostati upaljena”. Iako, želela sam se samo izvaliti na krevet, grickati nešto i gledati televiziju.

Објава коју дели Brittany Gibbons (@brittanyherself) дана

Prolazili su meseci i ja sam se tome počela radovati. Imali smo seks i kad sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudili su se neki osećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili prije odlaska na posao. Veza nam je postaja čvršća i bolja.

Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svojem telu i napokon sam prestala skrivati svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Po prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije.

 

Nakon godinu dana prestala sam nositi odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola. Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje imamo seks baš svaku noć.

Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bi bili srećni u braku. Naučila sam biti bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži.

Објава коју дели Brittany Gibbons (@brittanyherself) дана

I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome želim li ja samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa da bi to shvatila.

(Izvor: kurir.rs / 24sata.hr)

Share this article