Novosađanka pitanjem izazvala rat: Muž mi je dobar, ali srela sam bivšeg - nekad je bio RASPAD a sad je čovek i po i... NISAM ODOLELA

Bivši je bio raspad dok smo se zabavljali, a sad je čovek i po - kaže ova Novosađanka koja je sa ženama na Fejsbuku podelila svoju dilemu i podstakla žučnu raspravu.

A ovako glasi pitanje koje je i započelo raspravu:

 

- Ako može anonimno. Udata sam, imam decu. Moj muž je dobar čovek, ali je njegova majka rospija. U sve se meša. Kako odgajam decu, kako kuvam, perem, peglam. On mi slabo staje na stranu jer ne želi da povredi majku. Na sve to sam se nekako privikla. Ali moj problem počinje od pre nekoliko dana kada sam srela bivšeg koji je, dok smo se zabavljali, bio totalni raspad, a sad čovek i po, vozi dobra kola, našao dobar posao, radio na sebi...Da stvar bude još gora, pozvao me je na kafu, nisam mogla da odolim, nemate pojma kakva kola vozi.

Šta biste vi radile da ste na mom mestu? Možda imam neku šansu da se pomirim sa bivšim i odem da uživam, ili da ipak ostanem i mučim muku sa mlakonjom od muža i njegovom majkom rospijom - glasi pitanje koje je podiglo pravu buru na Fejsbuku.

Njena dilema burno je odjeknula na Fejsbuku

 *NJENA DILEMA BURNO JE ODJEKNULA NA FEJSBUKU / FOTO: FACEBOOK

Usledio je niz osuda na račun žene koja "nije mogla da odoli dobrim kolima". Bilo je tu i saveta da se potrudi malo više da uredi odnose sa svekrvom umesto što merka sledeću priliku, a bilo je, istini za volju, i onih koji su je posavetovali da otperja sa "čovekom i po".

Ipak, činjenica je da je od svega dobila najviše uvreda i kritika zbog svoje zaslepljenosti odjednom uspešnim bivšim dečkom.

A šta biste joj vi posavetovali?

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article