Ona ima 19, a on 46 i LUDO SE VOLE: Na ulici ga SVI VREĐAJU i govore mu da je PRLJAVI MONSTRUM! (FOTO)

Endi Telford (46) je sreo svoju suprugu Bet kada je ona imala 16 godina. Imaju dva sina. Bet danas ima 19 godina, a medijima se obratila jer je šokirana zbog zlostavljanja koje trpi njen suprug.

Endi i Bet su se upoznali 2015. godine dok je on pomagao njenoj mami oko selidbe. Bet kaže da je odmah "pala na njega". Ubrzo su postali par ali često su trpeli zlostavljanje, pa su se preselili u Lankašir.

 

- Poruke koje primamo su uvredljive i žao mi je što je moj suprug zbog toga toliko patio. Bez obzira na to što ljudi misle, mi smo skladan par i preselili smo se kako bi nas ostavili na miru i kako bi krenuli ispočetka. Endi je ljubav mog života i razlika u godinama tu činjenicu ne menja - kaže Bet koja je domaćica.

Upoznali su se kada je Bet imala samo 16 godina

 *UPOZNALI SU SE KADA JE BET IMALA SAMO 16 GODINAFOTO: PROFIMEDIA

- U početku sam se malo bojala šta će drugi reći, ali nisam mogla da kontrolišem svoja osećanja prema Endiju. Neki moji prijatelji su rekli da je naša veza jeziva i izgubila sam neke prijatelje ali ja sam i dalje s muškarcem koji se prema meni ponaša kao da sam princeza - kaže Bet.

 

Par se venčao u novembru 2016. godine i imaju sinove Timija (2) i Konvija koji je star devet meseci.

Imaju dva sina, Timija i Konvija

 *IMAJU DVA SINA, TIMIJA I KONVIJAFOTO: PROFIMEDIA

- Najteže nam je bilo u oktobru 2015. godine kada su na Endijevom radnom kombiju napisali da je pedofil. Onda su na ulici susedi počeli da mu dovikuju da je pedofil, a meni su rekli da u njemu tražim očinsku figuru. Rekli su mu da je pedofil pred njegovom decom. Zbog toga smo se preselili. Nova sredina je ipak puno bolja i manje nas osuđuje. Naučili smo da ignorišemo sve komentare i iako je među nama razlika 27 godina, jedno drugom savršeno odgovaramo - zaključuje Bet.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article