ONI IMAJU PRIČU ZA PAMĆENJE: Dok sam gledala svoju sliku iz detinjstva, na njoj sam videla NEŠTO ZBOG ČEGA SAM ODMAH POZVALA VERENIKA!

Nakon pažljivog posmatranja fotografije, par je primetio da se Mirand nalazi u pozadini jedne od njih.

Verona Koliki i verenik Mirand Buzaku su gledali stare fotografije, iz perioda kada je Verona bila mala. Onda su u jednom trenutku primetili nešto neobično, prenosi Dejli Mejl.

   

Nakon pažljivog posmatranja fotografije, par je primetio da se Mirand nalazi u pozadini jedne od njih.

Na jednoj od fotografija sa letovanja u Crnoj Gori, Verona pozira sa rođakama u plićaku, a u pozadini se vidi dečak koji pluta na dušeku.

Mirand je gledajući fotografiju prepoznao dušek i majicu, a onda i samog sebe u tom istom dečaku od pre 10 godina.

Na prvi pogled nisu mogli da poveruju šta se dogodilo pa su odlučili da sve provere sa njegovim roditeljima.

- Ova fotografija je snimljena pre deset godina, a kad sam je pokazala vereniku, on je prepoznao majicu i dušek koji su bili isti kao njegovi.

  

Krenuli smo sa daljim analizama i njegova porodica nam je potvrdila kako su iste godine bili na letovanju u istom mestu.

- Pokazalo se da je moj sadašnji verenik slučajno završio na našoj porodičnoj fotografiji - napisala je ona uz objavu na Fejsbuku.

Iako su se nalazili samo nekoliko metara jedno od drugog nisu se upoznali do prošlog leta kad su se susreli na rodnom Kosovu, a godinu dana kasnije su se verili u Turskoj.

Objava u kojoj je Verona podelila celu priču u samo nekoliko dana skupila je preko trideset hiljada lajkova, a mnogi korisnici Instagrama zaključili su da im je jednostavno bilo suđeno da završe zajedno.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article