Otela sam mužu telefon da vidim s kim se dopisuje: Posle sat vremena priznao mi je stvar koja me je UNIŠTILA

Bilo je oko tri izjutra, a muž i ja sedeli smo u automobilu kada mi je on rekao da više ne želi da budemo u braku.

Sat vremena pre toga sam mu otela telefon da vidim sa kim se dopisuje celu noć i saznala da me je u poslednjih pola godine varao sa dve žene. Ali to nije sve, ispostavilo se da mi je pune dve godine neveran. Zapanjujuće je to što pojma nisam imala šta se dešava. I zato sam rešila da premotam film i pokušam da se prisetim da li ga je nešto odavalo, a ja nisam imala pojma. I setila sam se znakova koje sam ignorisala.

 

VODI RAČUNA O SEBI VIŠE NEGO RANIJE

Klasika koju sam ja previdela - počeo je da depilira intimnu zonu i pazuhe, po ceo dan je provodio pred ogledalom i merio mišiće. Kada bih stala gola pored njega, i dalje je gledao u svoj odraz, ne u mene. Naravno, tu su bila i sve češća zadržavanja na poslu. Kada bih to spomenula, rekao bi mi da ne cenim što se toliko trudi da zaradi za našu porodicu.

PRESTAO JE DA ME ZOVE NA POSLOVNE ŽURKE

Njegova firma često ima proslave, i uvek sam mu bila pratnja. Odjednom je prestao da me zove jer, kako mi je rekao, opterećuje ga to što mora da zabavlja mene umesto da se druži i stvara nove kontakte. I ja sam na to ćutala.

STALNO JE BIO LJUT

I na najmanju sitnicu je umeo da prasne. Sada, kada čitam o tome, znam da neverni muškarci često tako reaguju zbog osećaja krivice koji imaju. Drao se na mene zbog najmanjih sitnica, čak i kad mu se ne dopada majica koju sam obukla.

PROMENIO JE STIL U SEKSU

I da, pitala sam ga gde je to naučio, ali u šali. I ne samo to, počeo je da zahteva da obrijem sve dlačice sa međunožja iako nikada nisam volela tu frizuru.

TELEFON JE POSTAO ZABRANJENA ZONA

Ranije mi je njegov telefon stalno bio dostupan. Sada je na njega stavio šifru, nosio ga sa sobom i u kupatilo i preznojavao se i svađao kada sam tražila da mi ga da. Branio se rečima da mu ugrožavam privatnost a ja sam i to gutala.

Budite pametnije od mene, i ove znake nikako ne poričite, jer je velika šansa da vaš partner ima drugu.

(Izvor: zena.blic.rs / womanshealthmag.com)

Share this article