Oterala je muža iz kreveta, narednog jutra pronašla ga mrtvog: Razlog njihove poslednje SVAĐE teži je od SVEGA!

Ešli Murel (33) iz Velingtona u Velikoj Britaniji se posvađala sa suprugom Majkom (36), nakon što se on vratio sa posla. Zabranila mu je te noći da spava u njihovom krevetu. Prespavao je na sofi, a ona ga ujutru pronašla mrtvog. Nesreća se dogodila nedavno, a Ešli sada javno iznosi detalje, ali i saveta za sve supruge.

Nisu ni uspeli njih dvoje da završe raspravu, da reše problem koji ih je mučio, tragedija ih je preduhitrila.

Ešli koja radi kao kozmetičarka, uradila je te noći nešto što čini veliki broj žena.

Zbog nemilog događaja koji je usledio, a za koji ona svakako nije kriva, ne može sebi da oprosti poslednju svađu sa suprugom. Svađali su se jer je on previše radio.

 

Majkl Murel (36) koji je bio sjajan muž i otac, bio je zaposlen u perionici tepiha. Radio je prekovremeno kako bi priuštio porodici sve. Njegove smene trajale su i po 16 sati, i tako svakog dana.

Nije želeo da uspori jer je "morao" da deci priušti sve ono što on nije imao. Svake godine vodio ih je u Dizniledn.

U poslednje vreme radio je naporno jer je želeo da zaradio novac za putovanje i da Ešli odvede u Prag na proslavu godišnjice njihovog braka, 3. jula.

Zbog takvog tempa bio je iscrpljen.

"Nikada nije bio tako umoran kao te noći. Nisam mogla da ga više gledam takvog i naljutila sam se. Bilo mi je dosta svega. Rekla sam mu da spava na sofi, što je bilo veoma glupo jer sam samo želela da on bude što više sa mnom", rekla je Ešli.

Kada je otišla do njega sledećeg jutra, znala je da nešto nije u redu. Ležao je na istom mestu na kojem ga je Ešli ostavila. Dodirnula ga je i počela je da vrišti. Otrčala je u toj panici do komšija koji su pozvali Hitnu pomoć.

Čim su joj rekli da je njen suprug preminuo, ona se onesvestila.

"Osećam se krivom. Besna sam na sebe jer sam mu rekla da spava na sofi. Ne mogu da se pomirim sa tim da su reči ljutnje bile ono poslednje što sam mu rekla. Kada sam saznala da je skupljao novac za proslavu godišnjice, malo je reći da se moje srce slomilo tog trenutka. Nakon njegove smrti potpuno drugačije gledam na život koji je previše kratak da biste se ljutili i da ne biste što više vremena provodili sa svojom porodicom".

Ešli poručuje svim ženama, svim parovima da nijedne noći ne odlaze ljuti na spavanje.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article