POKUŠAVALI smo 3 godine DA DOBIJEMO DETE: Umesto mene, zatrudnela je moja sestra, a ovo me je POTRESLO DO BOLA!

Supružnici su u tridesetima pokušavali da dobiju dete, ali im to nije polazilo za rukom. Jednog dana ženi se poverila sestra (koja nema dečka) da je trudna.

Kada je to ispričala mužu, nešto joj je postalo sumnjivo. Uzela je njegov mobilni telefon i sve je imalo smisla – otac sestrinog deteta je njen suprug. Ženi se srušio svet i nije znala da li će moći da voli svog nećaka. Potresnu priču podelila je sa kolumnistkinjom Deidre Sanders.

  

"Suprug i ja pokušavamo godinama da dobijemo dete i sada će on napokon postati tata - ali s mojom sestrom. Ja imam 32 godine, a njemu 34 i u braku smo tri godine. Znali smo da smo spremni za porodicu čim smo se venčali, ali to se jednostavno nije dogodilo. Otišli smo i na testiranje plodnosti. Ranije ove godine, primetila sam da je moj muž počeo češće da izlazi i ostaje duže na poslu. Postao je i opsednut svojim izgledom. Poverila sam se svojim prijateljicama i jedna je rekla: "Možda ima drugu." Premda se samo šalila, počela sam da sumnjam. Mobilni telefon je stalno nosio sa sobom i postala sam paranoična. Moja sestra ima 35, solo je i nikad baš nije imala sreće s momcima. Pozvala me na ručak i videlo se na njoj da je nervozna. Rekla mi je kako joj je bilo mučno jutro i da joj smeta miris određene hrane. Ja sam je prekinula rečima: "Čekaj malo, jesi li trudna?" Odgovorila je da jeste, da je to bio seks na jednu noć, ali da planira da zadrži dete jer joj je to možda jedina prilika", rekla je ona i nastavila:

*FOTO: PROFIMEDIA

"Došla sam kući, ispričala sam to svom suprugu, što je njega vidno šokiralo. U tom trenutku su se posložile kockice. Kada je otišao pod tuš, proverila sam mu mobilni i da, bilo je prilično očigledno da njih dvoje nešto mute. Otvoreno sam ga pitala i on je priznao kako nije želeo da me povredi i da ništa ne oseća prema njoj, ali da mu se ona nabacivala i jednostavno je pokleknuo. Kaže da ga je vest o njenoj trudnoći šokirala kao mene, ali je dodao, misleći da će biti duhovito: "Sad barem znamo da ne pucam ćorke." Ja sam potpuno slomljena. Trudimo se iz petnih žila da spasimo našu vezu, ali on želi biti deo života svoeg deteta. Nisam srećna zbog toga, ali kako da zabranim detetu da viđa svog oca? Slama mi se srce zbog svega. Toliko sam dugo želela dete i volim svog muža neopisivo."

 

Deidre odgovara:

"Stvarno si u jako teškoj situaciji. Žao mi je. Kladim se da je tvoj suprug pokleknuo samo zato što se osetio ugroženim kao muškarac, s obzirom na to da niste mogli da napravite dete. Sada ćete morati da budete snažan par ako mislite da spasite brak. U pravu si kada kažeš da ne bi bilo fer kažnjavati nevino dete braneći mu da viđa oca, ali hoćeš li ti biti sposobna da voliš svoeg nećaka ili nećakinju? Sve ovo nije detetova krivica, ali bojim se da ćeš morati da potražiš profesionalnu pomoć kako bi se nosila s tim.

*FOTO: PROFIMEDIA

(Izvor: kurir.rs / The Sun)

Share this article