Prelepa Julija je odmah ostavila supruga čim je videla ovu fotografiju na Instagramu (FOTO)

Kao i svaka druga osoba u 21. veku, započela sam dan pregledavajući svoj Instagram i onda sam ugledala tu fotografiju, ispričala je Julija.

Prelepa Ruskinja Julija Agranovič napustila je svog supruga nakon što je na neverovatan način otkrila da je vara! Opšte je poznato da žene imaju bezbroj detektora i načina za otkrivanje neverstva, ali Julija je otišla korak dalje. Naime ona je na Instagram profilu nepoznate žene pronašla fotografiju slikanu sa prozora Julijine spavaće sobe.

   

- Bilo je jutro, kao i svako drugo, ništa se nije neobično dešavalo, ušla sam da vidim šta ima na Instagramu, a zatim je usledio šok. Na Instagram profilu druge žene fotografija - pogled kroz prozor moje spavaće sobe - ispričala je Julija.

Ljubavnica njenog supruga Vlada Abramovič objavila je tu fotografiju uz komentar ''svetla grada''. Sve je postalo kristalno jasno kada je Julija pregledala Vladin profil i na njemu ugledala i zajedničke fotografije s njenim suprugom.

- Ispostavilo se da ta žena i ja imamo veliki broj zajedničkih prijatelja na Instagramu, a kada sam pregledala njen profil, videla sam mnoge zanimljive fotografije, uključujući i mog muža - rekla je Julija.

 

Svoja saznanja o preljubi saopštila je mužu, koji je prvobitno sve negirao.

- Predivan pogled iz spavaće sobe mog supruga - napisala je Julija u komentaru ispod fotografije koju je objavila Vlada, ljubavnica njenog muža.

Julijin suprug Nazar Grinko prvo je rekao da je pozvao prijatelje kući na piće dok je Julija bila odsutna, a nakon toga su otišli u bioskop. Za Vladu je rekao da je devojka njegovog prijatelja.

- Kada su došli gosti, mogli su i u kuhinji da popiju čaj, a ne da idu u spavaću sobu - rekla mu je Julija. Vlada je nakon Julijinog komentara zatvorila svoj Instagram, ali je kasnije na drugoj društvenoj mreži priznala da je spavala s Julijinim mužem. Na pitanja kako je mogla da spava sa tuđim mužem, rekla je da ona nikoga ne vara i ne vidi u čemu je problem.

- To je bila i njegova volja, nemojte biti smešni! Ne živimo u 18. veku, ako želim seks, normalno je da ću ga imati - poručila je Vlada.

Na kraju je je i Julijin suprug priznao neveru. Rekao je da je imao nekoliko ljubavnica dok su on i supruga bili razdvojeni, ali da uprkos svemu voli svoju suprugu i da joj je mentalno veran, a svakoj ljubavnici je rekao da je oženjen.

- Odlična mi je ova fraza o mentalnoj vernosti - rekla je Julija, kojoj su se nakon ovog otkrića javile i druge muževe ljubavnice.

- Druge devojke bile su mnogo prijatnije, jedna je čak plakala na telefon, rekla mi je da nije znala da je oženjen - dodala je Julija.

Julija, koja je bivša manekenka, a sada radi kao dečiji stomatolog, svoju ispovest je podelila sa gledaocima na ruskoj TV REN, a usledila je podrška mnogih žena. Dodala je i da će se razvesti od supruga jer se takvi ljudi nikada ne menjaju.

- Ako pronađe ženu koja je spremna da ga prihvati takvog, ja im želim svu sreća! A ja sam srećna što sam sve otkrila pre nego što sam zatrudnila, jer smo imalu u planu proširenje porodice - zaključila je Julija svoju ispovest.

(Izvor: Telegraf.rs)

Share this article