Prijatelji joj se rugaju da je u vezi sa starcem: Devojka se na prvi pogled zaljubila u 36 godina starijeg muškarca (FOTO)

Njima razlika u godinama ne smeta.

Studentkinja iz Vašingtona, koja je u vezi s 36 godina starijim muškarcem i koju prijatelji ismevaju da je "u vezi sa dedom", poručila je svima kako se zaljubila na prvi pogled i da je trenutno u najboljoj vezi koju je ikada imala.

   

Samanta Krozbi (24) upoznala je profesora Maksija Milsa (60) u lokalnom kafiću u kojem je on svirao gitaru.

Ona je rekla kako je znala da je on onaj pravi čim ga je ugledala, pa je odlučila da mu prva priđe, piše Dejli mejl.

 *Foto: Facebook/Samantha Crosby

- Izgledao je jako dobro i uživala sam dok sam ga slušala kako svira. A kad smo počeli da pričamo, shvatila sam da uživa u istim stvarima kao i ja - rekla je zaljubljena Samanta.

Veza sa 36 godina starijim muškarcem nije oduševila njene prijatelje.

 

- Smejali su mi se i rugali govoreći da izlazim sa dedom. Ni moja mama se nije slagala s vezom u početku, ali sad su se nekako navikli na njega - istakla je Samanta.

Oni su u vezi šest meseci, a Samanta je rekla kako je "ovo najbolja veza koju je do sada imala".

*Rekla je kako se zaljubila na prvi pogled Foto: Facebook/Samantha Crosby

Njen trenutni dečko Maksi radi kao profesor u školi, a do sada je tri puta bio u braku. Ima dvoje odrasle dece koji su stariji od njegove devojke.

- Bila je tako fina prema meni, a ja u početku nisam razmišljao o njoj na romantičan način, smatrao sam da je dete. Razlika u godinama me je prestrašila, ali nisam hteo da odbacim mogućnost da budem s nekim ko mi ovako odgovara - rekao je on.

Iako ga Samanta čini srećnim, nije upoznala sve prijatelje njenog dečka jer se Maksi plaši da će je osuđivati.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article