"Punih 7 godina NISAM IMAO SE*S SA ŽENOM": Otkrio je ŠTA JE URADIO IZ OČAJA i ljudi su u potpunom šoku

Da li biste mogli da trpite sedam godina bez seksa? Ovaj čovek pokušao je da taj problem reši na nemoguć način!

- Otac sam dvoje divne dece. Supruga i ja smo u srednjim četrdesetim godinama, 11 godina smo u vezi od čega u braku sedam godina. Otkad smo se venčali, nije bilo seksa. Ja imam veliku želju i potrebu, ali libido moje žene je na nuli. Rekla mi je da ne želi seks i da nikada u njemu nije uživala, što je velika novost za mene budući da nam je u početku seks bio sjajan.

 

Ona inače pati od vrlo niskog samopouzdanja. Ja pokušavam da joj pomognem tako što joj uvek delim komplimente, kupujem seksi donji veš i slično. Ona inače radi skraćeno radno vreme, ali ipak sam ja taj koji redovno kuva i bavi se domaćim poslovima.

Nedavno sam shvatio da mi život prolazi uludo. Kada sam joj to rekao, rekla je da to nije njen problem i odbija moje predloge da odemo kod bračnog terapeuta jer u našem načinu života ne vidi ništa loše niti čudno. Da li da se razvedem i povredim decu ili da prihvatim činjenicu da više nikad neću imati seks - pita očajan suprug na forumu za mame, "Netmums".

Vrhunac je, kaže, to što je počeo da moli lekara da mu prepiše lek za smanjenje libida, međutim, svi lekari kojima se obratio odbili su njegovu molbu, rekavši mu da je to što želi neizvodljivo, ali i opasno.

Njegova ispovest izazvala je mnogo pažnje i većina se slaže u tome da ponašanje njegove supruge nije normalno.

Nižu se ponuđena rešenja korisnika - neki smatraju da je možda uzrok svemu traumatična trudnoća ili porođaj, drugi da postoji fizički uzrok nedostatka libida, ali u jednom se svi slažu - ako zaista ne ode kod terapeuta, teško da njihovom braku ima spasa.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article