Razlika u godinama je prevelika, ali meni to nije problem: Svi se ZGADE kad nas vide zajedno, a ovo je ISTINA O NAMA

Kada sam upoznala svog dečka sa društvom, svi su čekali da on konačno ode do toaleta. A kada je konačno otišao, krenuli su da sikću na mene: "ON ti je dečko?"

- Pa šta je s tobom, izgleda kao da ti je otac! Sigurno je prebogat! Pričaj, kakav je u krevetu? - propitivala je drugarica kolumnistkinju časopisa "Cosmopolitan", koja je za ovaj časopis rešila da ispriča kako je to imati dečka koji je 29 godina stariji od nje.

 

- Volim ga. I sve je u redu sa njim, u svakom pogledu - glasio je moj odgovor. I drugarica je zaćutala, ali onaj osuđujući pogled je i dalje tu.

Svog dečka koji ima 60 godina sam upoznala pre nekih osam meseci i uprskos razlici u godinama, planiramo da se venčamo. Meni je to u redu. U srednjim tridesetim sam godinama i muka mi je više od "frajera". Hoću muškarca.

Zvanično, on jeste najstariji muškarac sa kojim sam se zabavljala, ali svi moji bivši partneri su bili stariji od mene između 15 i 20 godina. Prosto, volim razgovore koje vodim sa starijim, iskusnijim, pametnijim muškarcima, naročito kada delimo interesovanja.

A prisustvo mog sadašnjeg dečka neverovatno se oseća u mom životu u pozitivnom smislu - više ne pijem toliko alkohola i više nemam neobavezan seks sa strancima od kog sam nekad bila zavisna. Umesto toga, sada vikende provodimo zajedno, gledajući film ili pričajući o filozofiji.

 

A volim i još jednu stvar, iako je plitka. Volim to što me posmatraju kao trofej kada sam sa njim. Volim kada uđemo u kafić ruku pod ruku, ja u kratkoj izazovnoj haljini a on u besprekorno opeglanom odelu. Uvek smo u centru pažnje.

Naravno, ima i loših strana svega toga. Često nas gledaju sa gađenjem. Nedavno sam ga poljubila u usta u autobusu a jedna žena nam je rekla da smo "odvratni". Nekada i nismo skladan par - on je uvek uglađen i u odelu, a ja onda ne idem uz njega u dronjavoj trenerci i raščupane kose, bez trunke šminke.

A sada ono što vas sve zanima - seks. Da, imamo problema u spavaćoj sobi. Kao i većina starijih muškaraca, ima problema sa erekcijom. Često se pokušaj seksa završi samo maženjem. I iako znam da nije do mene, često se plašim da sam mu zapravo neprivlačna. I volela bih da imamo pravi, žestok seks umesto par sekundi odnosa. Imam jak seksualni poriv koji ne mogu da zadovoljim sa njim. Pravi seks imali smo svega par puta za ovih osam meseci. U ostalim slučajevima nije mogao da održi erekciju.

A ako mislite da su reakcije mojih prijatelja dramatične, treba da vidite kako ga gledaju moji roditelji. Naravno, kada je prisutan, ljubazni su prema njemu, ali nasamo me stalno pitaju kada ću da prekinem tu idiotariju od veze. I ne krivim ih, dečko mi je gotovo njihovo godište.

A šta ja mislim o svemu? Mislim da, budući da je 29 godina stariji od mene, verovatno mi je suđeno da veliki deo svoje budućnosti provedem bez čoveka koga volim. Ako sve ide svojim tokom, ja ću verovatno imati pedesetak i nešto godina kada on umre. Često pomislim na to i onda ne mogu da spavam noću. I da, svesna sam da ću u jednom trenutku biti i njegova negovateljica i nemam ništa protiv toga.

Ovo je prava ljubav, barem ja mislim da jeste, i spremna sam na sve za nju. I ja bih više volela da sam se zaljubila u nekog mojih godina, ali to se nije desilo. I nadam se samo da ću sa tih pedesetak i nešto godina imati mnogo lepih uspomena sa čovekom koji je ljubav mog života.

(Izvor: zena.blic.rs / cosmopolitan.com)

Share this article