"Ronio sam dva dana ne bi li našao školjku u koju ću da stavim prsten, OSTALO JE ISTORIJA"

Jedan sasvim običan, tradicionalan odmor u Pefkorhoriju Gordana će pamtiti čitavog života budući da ju je Anđelko na prilično neobičan način baš ovde pitao da provedu ostatak života zajedno.

Mladi par iz Srbije oduševio je sve turiste na jednoj od grčkih plaža jer je Anđelko Balozan odlučio da svoju dugogodišnju devojku zaprosi baš u moru na njihovom omiljenom letovalištu.

 

Naime, Anđelko je u plićaku čekao Gordanu koja nije ni slutila šta će se desiti. Ona se spremala da uđe u vodu, ali onda su okolni kupači podigli transparent na kome je pisalo "Udaj se za mene".

Devojka je od šoka i uzbuđenja prekrila lice šakama i pohitala prema svom sad već vereniku Anđelku, koji se nalazio u plićaku, da bi ga zagrlila i poljubila.

Prosidba u moru

 *Prosidba u moru / FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Video ove nesvakidašnje prosidbe brzinom svetlosti se proširio društvenim mrežama i postao viralan, a dok sa svih strana pristižu čestitke budući mladenci još uvek sređuju svoje utiske.

 

- Sa Gordanom sam u vezi tri godine i tri meseca, pa smo i oslednje tri godine letovali u Pefkohoriju. Smatrao da je sada pravo vreme da našu vezu podignemo na viši nivo, a more je bilo pravo mesto za to. Ronio sam nekoliko dana dok nisam našao školjku u kojoj bi stavio prsten. Sa ostatkom ekipe sam dogovorio da nas čekaju na plaži držeći transparent na kom piše "Udaj se za mene". Kleknuo sam u vodu i postavio pitanje dok je Goca u neverici drhtala, ne znajući sta je snašlo. Ipak je odgovorila sudbonosno"da", dok su svi oko nas vrištali i aplaudirali - ovako je za "Blic" svoj prosidbeni plan opisao budući mladoženja Anđelko.

Gordana je rekla sudbonosno

 *Gordana je rekla sudbonosno "da" / FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Mladenci ne planiraju svadbu u Grčkoj, već u svojoj domovini, a roditelji i prijatelji su zbog čina iznenađenja presrećni.

Video ove nesvakidašnje prosidbe brzinom svetlosti se proširio društvenim mrežama i postao viralan, a dok sa svih strana pristižu čestitke budući mladenci još uvek sređuju svoje utiske.

(Izvor: blic.rs)

Share this article