Skinula je periku na prvom sastanku i otkrila mu svoju tajnu!

Njegova reakcija će vas oduševiti...

Kada je Eva Bets bila devojčica, oni je stalno u sebe zbog svog izgleda.

Ona ima alopeciju, bolest imunog sistema koja dovodi do potpunog gubitka kose.

 

,,Bilo je komentara poput ,,vi nemate obrve," i ne sećam se da mi je smetalo onda ... Ali sada, sada je veoma teško, veoma teško", kaže Eva Bets.

*Foto: Facebook

Sada, kao odrasla osoba, Eva je učestvovala u britanskom šou programu ,,Prvi sastanak"  koji prati prvi sastanak nekoliko parova.

 

Eva je izašla sa tipom koji se zove Džordan, uprkos nervozi i ranjivosti koju je osećala, ona je odlučila da će ovaj put ići direktno na stvar i otkriti mu svoju tajnu.,,Nemam prirodnu kosu, ovo je perika", rekla je ona, i skinula periku.

*Foto: Facebook

Za momka je ovo definitivno bilo iznenađenje, ali možda još više iznenađujuća je bila njegova reakcija na ovo otkriće.Eva je kroz šalu rekla da se plašila njegove reakcije, ali da je njegov odgovor bio iznenađujuće pun poštovanja i da je oduševio.

Kada je htela da vrati periku,  Džordan joj je rekao: ,,Nemoj nikada da je nosiš!".Džordanu nije bila važna frizura, njega je Eva zanimala kao ličnost. Ovaj dirljivi trenutak, je prouzrokovao da ona otrči do kupatila, a nakon par trenutaka se vratila...bez perike.

Tada joj je rekao da izgleda lepo i jedinstveno.

Bez obzira na to da li će imati drugi sastanak ili ne, bio je ovo veoma lep susret između dvoje mladih i iskrenih ljudi.Podelite ovu predivnu priču sa prijateljima i porodicom! 

(Izvor: Like Mag)

Share this article