Tijana je u emisiji "Sve za ljubav" tražila davno izgubljenu osobu, a onda se na njenim vratima pojavio jedan Grk i promenio joj sudbinu (FOTO)

Kada bi nekome počela da priča sve o svom životu, Tijana Vitković bi već sa 27 godina imala dovoljno materijala za knjigu. Iako bi ta knjiga možda počela pomalo tužno, srećan kraj bi otkravio i najtvrđa srca.

Sve počinje 2010. godine, kada se prijavila za emisiju "Sve za ljubav" kako bi pronašla nekoga bez koga je ostala dok je još bila beba. Neko bi rekao da je emisija bila neuspešna, jer Tijana nije uspela da stupi u kontakt sa tom osobom, ali gledajući iz ove perspektive, ovaj njen potez bio je više nego uspešan. Njeno pojavljivanje u toj emisiji bilo je sudbonosno.

 

- Posle neuspešnog puta sa ekipom emisije, otišla sam da im ispričam šta se dešavalo u međuvremenu i kako bih napravila iznenađenje za mamu koja je sama podigla mene i sestre. Emisija mi je tada poklonila putovanje za Grčku i povela sam mamu na odmor u Pefkohori - priča Tijana za Telegraf.

Tijana Vitković

 *Tijana je na čudan način našla ljubav, Foto: Tijana Vitković

I upravo tu počinje njena ljubavna priča.

- Stalno smo išli na plažu blizu jednog bara. U jednom trenutku ušla sam da pokušam da osvojim lutkicu Sunđer Boba i tada sam ugledala vlasnika Janija. Počeli smo da pričamo i kad god bih prošla pored, on me je zvao na kafu. Tako je krenulo - priča Tijana.

 

Pred kraj letovanja pozvala ga je da u novembru dođe na njen rođendan u Kragujevac.

- Nije mi se najavio, nije mi ništa nagovestio, samo se pojavio na vratima i rekao na srpskom jeziku "srećan rođendan". Ovde ima nekoliko prijatelja i raspitao se kako se čestita na našem jeziku. Dolazio je često na po desetak dana, uvek bi me iznenadio, nikad nisam znala da dolazi - seća se ona sa osmehom na licu.

Tijana Vitković

 *Fejsbuk status, Printskrin: Facebook/Live from Greece

Iako su mnogi sumnjali da će njihova veza da uspe, uspela je. Nije dan prolazio da se nisu čuli, a nekoliko godina kasnije Tijana je rešila da je vreme da se preseli u Grčku. Život u Grčkoj, pored obale mora, je predivan, ali joj ipak ponekad nedostaje ono što je njeno. I Janiju se sviđa Srbija, fali joj samo - more.

- Došla sam u Pefkohori, a sada čekamo i prvu bebu. Trenutno sam peti mesec. Ako dete bude devojčica, zvaće se Marija po Janijevoj mami, to je ovde tradicija. Ako bude dečak onda će biti Jorgos. Volim da kažem da je ovo moja sudbina. Nisam te 2010. godine uspela da nađem onoga koga sam tražila, ali mi je Bog zauzvrat podario moju sudbinu. Upoznala sam Janija, čoveka koji će čitav život biti uz mene - kaže ona.

Za početak su se venčali u opštini, a sledeće godine očekuje ih velika svadba i krštenje bebe - kruna njihove višegodišnje ljubavi i sreće.

(Izvor: telegraf.rs / G. Avalić / Live from Greece)

Share this article