Trogodišnju ćerku stavila sam na spavanje: Šokirala sam se kada su mi komšije vrišteći pokucale na vrata

Amber je majka koja je verovala kako se njena deca ne mogu povrediti kod kuće, jer nema nikakvih opasnosti koje je ona mogla uočiti. Ali se prevarila.

Mala deca su jako radoznala i to nije ništa iznenađujuće. Njihovi znatiželjni umovi ih čine malim istraživačima i jako je lepo gledati ih kako upoznaju nove stvari.

Ali ovo nažalost ponekad dovodi i do nesreća, srećom one nisu ništa strašno – modrica ili ogrebano koleno u većini slučajeva. Međutim, za jednu majku iz Idahoa (SAD), to nije bilo toliko bezazleno, piše …

 

Jedne noći ostavila je svoju kćerku Aubrey u krevetu na spratu da spava, a zatim sišla u prizemlje i počela učiti.

Uskoro ju je prekinulo kucanje na vratima. Bio je to njen komšija koji je vrištao u panici.

“Mislim da je pala” rekao je, misleći na Aubrey.

Njihov komšija je video kako je Aubrey pala kroz prozor, ali nije bio dovoljno blizu da je uhvati. Amber je bila u šoku i potrčala je do svoje kćerke koja je krvarila.

Aubrey je ustala iz svog kreveta, došla do prozora i otvorila ga je i nagla se kroz njega.

Mnogi roditelji drže stepenice, oštre ivice, utičnice i razne kabinete u kuhinji dobro zaštićene od dece, ali često zaborave na prozore.

 

Amber je pozvala hitnu te je Aubrey prevezena u bolnicu, gdje su doktori ustanovili da je imala frakture lobanje, oštećenu slezenu i modrice po celom telu.

Srećom, doktori su se odmah pobrinuli za nju i uspela je preživeti.

Zahvaljujući dobrim i veštim doktorima, Aubrey se izvukla bez većih i trajnih povreda. Međutim trebalo joj je 6 meseci da bi se oporavila potpuno.

Sada Amber želi da skrene pažnju ostalim roditeljima na opasnosti koju predstavljaju prozori.

(Izvor: Virealno.com)

Share this article